/

Pax Animi’ye 8.75 Milyon TL değerleme üzerinden yatırım

Pax Animi

Bilgi ve vizyonla donatılmış, şimdiye kadar işletmelerin farkında olmadığı potansiyellerinin kilidini açan ve yenilerini keşfeden yerli mobil oyun stüdyosu Pax Animi, Keiretsu Forum Türkiye melek yatırımcıları tarafından 8.75 Milyon TL değerleme üzerinden yatırım aldı.

2020 yılında kurulan mobil, web tabanlı oyun tasarlama, geliştirme ve pazarlama alanında faaliyet gösteren Pax Animi, Alman ve Çin merkezli yayıncılar ile çalışırken, öncelik Kuzey Amerika ve Avrupa pazarlarında olmak üzere testler yürütüyor. 

pax 1
Pax Animi’ye 8.75 Milyon TL değerleme üzerinden yatırım 3

PaxAnimi Kurucuları Devrim Özgür, Ayberk Yılmaz ve Can Erdinç;

Türk oyun sektörünün öncüleri olarak niteleyebileceğimiz; Ruby Games / 9 Eylül Üniversitesi, Rollic ve Tiplay Stüdyo, Google / Gamefactory, partnerliklerinde toplam 3 adet hızlandırıcı programından mezun olduk.Bir yıllık süreçte sıfırdan oyun tasarlamayı ve geliştirmeyi öğrenip hızlandırıcılar bittikten sonra da üretime başladık. Hammaddesi bilgi ve yaratıcılık olan bir ihracat sektörü Türkiye’de günden güne dünyada en iyi olma hedefiyle büyüyüp gelişirken; sektörün parçası olmak isteyen her birey, bizden öncekilerin yaptığı ve bizden sonrakilerin de yapacağı gibi, büyük bir nezaket ve iyi niyetle eğitilmeye devam edilecektir. Potansiyelini günden güne büyütme arzusu duyan ve iç disiplinini sağlamış herkesi, Pax Animi takımlarını kurmak üzere birlikte büyümeye davet ediyoruz.

Odaklarının; “Kendini sınırlarını aşmaya adamış bireylerin filizlendirdiği yüksek performans kültürüyle, değişime ve gelişime öncülük etmek.” olduğunu ifade eden PaxAnimi Kurucularından Devrim Özgür,Keiretsu Forum Türkiye melek yatırımcıları tarafından aldıkları yatırımla, dünyanın sevgi ve ilgisini çekecek oyunlar yaratma yolundaki hedeflerine doğru önemli bir adım attıklarını açıkladı ve şöyle devam etti: 

Türkiye’nin en büyük oyun hızlandırıcılarının vermiş olduğu bilgi birikiminin yanında, değişime kolayca adapte olabilen ve yüksek performanslı ekip kültürümüz ile sürdürülebilir bir gelir modeli olan Hyper casual iş modeline hızla adapte olduk. Farklı tecrübeleri bir potada eriterek, koordinasyonu yüksek ve birbirine güvenen bir ekip oluşturduk. Türkiye’nin gelecekte daha etkili ve büyük oyun projelerine imza atabilmesi için oyun ekosisteminin dayanışması bize ilham veriyor. Bu noktadan sonra geleceğin lideri olma potansiyelini kendinde gören ekip arkadaşları ile tanışarak büyümeyi hedefliyoruz. Kapısı açılmamış dünyaları birlikte keşfedecek ve korkudan arındırılmış bir çalışma ortamını hep birlikte kuracağız.

Keiretsu Forum Türkiye Kimdir?

Keiretsu Forum, 4 kıtada 53 şubesi ve 3.500’ün üzerinde lisanslı melek yatırımcı üyesi ile dünyanın en büyük melek yatırımcı ağıdır. Teknoloji, tüketim malları, internet, sağlık, enerji, gayrimenkul vb. yüksek büyüme gösteren çeşitli sektörlerdeki 1500’ü aşkın girişimci şirkete, $950 milyon üzerinde melek yatırım gerçekleştirilmesine aracılık etmiştir. Türkiye’de 100’den fazla melek yatırımcısı ve 70 girişime 90 milyon TL’den fazla gerçekleştirdiği yatırım ile Türkiye’nin en büyük ve en güçlü melek yatırımcı ağı olmayı başarmıştır. Keiretsu Forum, iş dünyasının önde gelen isimlerinden, özel sermaye yatırımcılarından, risk sermayedarlarından ve kolektif/kurumsal yatırımcılardan oluşan dünyanın lider yatırımcı topluluğudur. Keiretsu Forum kaliteli bir girişim yaratmak için gerekli olan sermaye, yetenek, teknoloji ve kaynaklara erişimi kolaylaştırmak için girişim sermayedarları, üniversiteler ve diğer partner kuruluşlar ile iş birliği içerisinde çalışır.

Keiretsu Forum Turkiye Logo 2

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer Yazılarımız

KEYİF AL#1: MİTOLOJİK İNCİLER

Yeni Nesil Gardırop: Rentony

B2B İş Modeli Nedir?

Top 5 hacking events in history

Servislet’e 12 milyon dolar yatırım yapıldı

Genç Başarı Eğitim Vakfı 3 Kez ”Model Organisation” Ödülünün Sahibi Oldu

Viral Pazarlama Nedir?

IdeaSoft CEO’su Seyhun Özkara: “E-ticaret 2022’de Yüzde 50 Büyüyecek”

7.Kristal Ağaç Ödül Töreni Heyecanı Başladı!

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri Linkedin hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Ayça Doğan

Gezmeyi, hayal kurmayı, yeni kültürleri ve dilleri öğrenmeyi seven bir üniversite öğrencisiyim. Okumak ve devamlı araştırarak kendime bir şeyler katmak ve bunları insanlarla paylaşmak beni ben yapan temel yapı taşlarından.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.