Genç Başarı Eğitim Vakfı 3 kez “Model Organisation” Ödülünün Sahibi Oldu

genç başarı eğitim vakfı
Junior Achievement Europe tarafından Avrupa’da 43 ülke arasında gerçekleştirilen değerlendirme sonucunda Genç Başarı Eğitim Vakfı 3 kez ‘Model Organisation’ ödülünü kazandı.
Genç Başarı Eğitim Vakfı, Junior Achievement Europe tarafından 43 Avrupa ülkesinin fayda yaratılan öğrenci, gönüllü ve mezun sayısı, ülke içinde uygulanan ulusal ve uluslararası programların etkileri, yönetim ve finansal süreçlerin değerlendirilmesi sonucunda sunulan ‘Model Organisation’ ödülünü 3.kez ülkemize kazandırdı.
genç başarı eğitim vakfı
5-35 yaş arası çocukların ve gençlerin potansiyellerini keşfetmeleri, 21 Yüzyıl yetkinlikleri ile donanmaları ve girişimci zihin yapısında yetişen bireyler olmaları için deneyim programları geliştiren ve uygulayan vakıf, 2020-2021 Eğitim öğretim dönemi süresince online ve yüz yüze programları ile 20.000’i aşkın gence dokundu. Ülkemiz genelinde yürüttüğü faaliyetleri ile fayda yaratılan genç sayısını arttırırken, mezun ağını da her yıl genişleten vakıf, programlarına katılan gençler ile çalışmalarını sürdürülebilir bir zeminde yapılandırmakta ve geliştirmekte.
Genç Başarı Eğitim Vakfı Başkanı Çelik Ören, üçüncü kez ‘Model Organisation’ ödülünü kazanmanın gururunu yaşadıklarını belirterek,
Pandemi döneminin olumsuz etkilerine rağmen, Junior Achievement Avrupa ülkeleri içinde erişilen öğrenci, gönüllü ve mezun sayısı, sunulan programların etkililiği ve yönetim performansımız sonucunda ‘Model Organisation’ ödülünü 3 kez ülkemize kazandırmış olmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu başarıda emeği geçen bütün ekibimize, Yönetim Kurulumuza ve bizleri destekleyen tüm kurum ve kuruluşlara teşekkürlerimi sunuyorum.
genç başarı eğitim vakfı
*Bültenden düzenlenmiştir.

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer Yazılarımız

Whatsapp’ta Mesajlara Emojiyle Tepki Verme Özelliği!

KVKK,Yemeksepeti Hakkında İnceleme Başlattı

Eğitim Girişimciliği Nedir? Örnekleri Nelerdir? 2021

Zamanınızı Verimli Kullanın; Pomodro Tekniği

Kuluçka Merkezi Nedir? Türkiye’nin En İyi 7 Kuluçka Merkezi

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri Linkedin hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Ayça Doğan

Gezmeyi, hayal kurmayı, yeni kültürleri ve dilleri öğrenmeyi seven bir üniversite öğrencisiyim. Okumak ve devamlı araştırarak kendime bir şeyler katmak ve bunları insanlarla paylaşmak beni ben yapan temel yapı taşlarından.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.