Postuby, 400 Bin Dolar Değerleme ile Yatırım Aldı!

Eylül 2021’den beri faaliyet gösteren ve şu ana kadar 21 binden fazla kullanıcıya ulaşan yerli sosyal medya içerik platformu Postuby, tohum öncesi turda Alesta Yatırım, Geometry Venture Development ve iki iş insanından yatırım aldı.

Postuby, tüm dünyadaki işletmelerin sosyal medya içerik problemine çözüm getirmek için kurulmuş. Platform içerisinde hazır ve düzenlenebilir on binlerce tasarımın yanında yapay zeka destekli bir tasarım aracı bulunuyor. Bu sayede, yazdığınız yazıları tasarıma dönüştürebiliyorsunuz.

Son derece kolay kullanıma sahip olması ve tasarım bilgisi gerektirmiyor olması ile öne çıkan Postuby’de tüm özel günler ve farklı sektörler için on binlerce hazır tasarım bulunuyor. Bu tasarımlar tüm sosyal medya platformlarında kullanıma uygun olarak tasarlanmış. Eğer düzenleme yapmak isterseniz, Postuby’nin editörünü kullanabiliyorsunuz. Ayrıca platform yapay zeka desteği sayesinde sizi ve markanızı tanıyarak, özel paylaşım önerilerinde bulunuyor.

Postuby

Şafak Tozar ve Kadir Karademir tarafından kurulan Postuby, bu yatırımı globale açılmak ve ekibini büyütmek için kullanacak. İçerideki hazır tasarımların sayısını arttırmaya ve globale uygun içerikler eklemeye hazırlanıyorlar. Postuby’nin bir sonraki versiyonunda ise, otomatik paylaşım özelliği yer alacak ve bu sayede tam otomatik bir sosyal medya yönetim hizmeti sunulabilecek.

Ayrıca Postuby, geçtiğimiz günlerde düzenlenen İTÜ Çekirdek Big Bang 2022 etkinliğindeki top 20 girişimden birisiydi.

Postuby

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.