BIMMade’e 8 milyon TL Yatırım

bimmade

Kolay tasarım için akıllı ürünler sunan BIMMade Dijital Ürün Kütüphanesi, Keiretsu Forum Türkiye melek yatırımcıları tarafından 8 milyon TL değerleme üzerinden yatırım aldı.

bimmade

Yapı Endüstrisi için üretilmiş ürünlerin, akıllı ve yüksek kalitede BIM akıllı nesne modelini oluşturmak amacıyla 3B modelleme hizmeti ve dönüşümü sağlayarak, üreticilerin dijital stratejisini belirleyen BIMMade, Keiretsu Forum Türkiye melek yatırımcıları tarafından 8 milyon TL değerleme üzerinden yatırım aldı.

Aktif faaliyetlerine 2021 yılında başladıklarını belirten BIMMade Kurucusu ve Genel Müdürü Serdar Birden, “BIMMade, Kolay Tasarım için Akıllı Ürünler sunan Dijital Ürün Kütüphanesidir. Endüstri profesyonellerine üretken olmalarını sağlamak için dijital ürün bilgileri ve tasarım alternatifi sağlarken, üreticilere ise sektör ihtiyaçlarını anlama ve analiz etme fırsatı sağlıyoruz. Öte yandan yapı endüstrisi için üretilen ürünlerin 3 Boyutlu dijital ikizleri olan BIM akıllı objelerini dünya standartlarında oluşturup, bulut platformda barındırıp, mimarların, mühendislerin projelerinde kullanabilmeleri için ücretsiz ve sınırsız erişime açıyoruz” dedi.

Üreticilerin, proje aşamasında tercih edilmelerini sağladıklarının da altını çizen Birden, “Özel kontrol paneli ile indirme verisi ve pazar analizi imkânı da sunuyoruz.  Çözümlerimiz arasında, BIM Kütüphanesi Oluşturma Çözümleri, BIM ile Entegre Proje Tasarım Ve Modelleme Çözümleri, Dijital Proje Yönetim Çözümleri, Nokta Buluttan Cad/Bım Dönüşümü ve Yazılım Entegrasyonu bulunuyor. Gelirimizi ise üretici firmaların dijital dönüşümünün yapılması ve bulut platform yıllık lisans ücretlendirmesi ile sağlıyoruz.” şeklinde görüşlerini dile getirdi.

bimmade

 

Birden ayrıca; Keiretsu Forum Türkiye melek yatırımcıları tarafından 8 milyon TL değerleme üzerinden aldıkları yatırımla, hedeflerinin yerel olarak sektörü domine edip ikinci yılın sonunda yurt dışına açılmak olduğunu ifade etti.

BIMMade Yapı Bilgi Teknolojileri

Yapı Endüstrisi ekosistemi içerisinde yer alan tüm paydaşların dijital dönüşümüne katkı sağlamak amacı ile bilgi üretir. Yapı Endüstrisinin 3B Dijital Kütüphanesidir. Yapı endüstrisi için üretilen ürünlerinin 3B dijital replikaları olan BIM (Yapı Bilgi Modellemesi) nesnelerinin dünya standartlarınızda oluşturuyor, barındırıyor ve sektör profesyonellerinin sınırsız erişimine ücretsiz yayınlıyoruz. Üreticilerin daha proje aşamasında tercih edilmelerini sağlıyor ve onlara özel kontrol paneli ile indirme verisi, pazar analizi imkanı sunuyoruz. Endüstrisinin profesyonellerine üretken olmalarını sağlamak için tasarım alternatifi ve dijital ürün bilgileri sağlarken , üreticilere ise sektör ihtiyaçlarını anlama ve analiz etme fırsatı veriyoruz.

Keiretsu Forum Türkiye

Keiretsu Forum, 4 kıtada 53 şubesi ve 3.500’ün üzerinde lisanslı melek yatırımcı üyesi ile dünyanın en büyük melek yatırımcı ağıdır. Teknoloji, tüketim malları, internet, sağlık, enerji, gayrimenkul vb. yüksek büyüme gösteren çeşitli sektörlerdeki 1500’ü aşkın girişimci şirkete, $950 milyon üzerinde melek yatırım gerçekleştirilmesine aracılık etmiştir. Türkiye’de 100’den fazla melek yatırımcısı ve 73 girişime 110 milyon TL’den fazla gerçekleştirdiği yatırım ile Türkiye’nin en büyük ve en güçlü melek yatırımcı ağı olmayı başarmıştır. Keiretsu Forum, iş dünyasının önde gelen isimlerinden, özel sermaye yatırımcılarından, risk sermayedarlarından ve kolektif/kurumsal yatırımcılardan oluşan dünyanın lider yatırımcı topluluğudur. Keiretsu Forum kaliteli bir girişim yaratmak için gerekli olan sermaye, yetenek, teknoloji ve kaynaklara erişimi kolaylaştırmak için girişim sermayedarları, üniversiteler ve diğer partner kuruluşlar ile iş birliği içerisinde çalışır.

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer Yazılarımız

Marka Tescili Nasıl Yapılır? 3 Adımda Öğren!

En İyi 7 Tavsiye! Yeni Harekete Geçen Şirketinizin Nakit Akışını Nasıl Yönetirsiniz?

Front-End Nedir?

MVP Ve Prototipin Arasındaki Fark Nedir?

Back-End Nedir?

Metaverse Nedir?

Mockup Nedir?

Start-Up Nedir?

Dilerseniz Girişim Haberleri İnstagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri Linkedin hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.