Earnado 2. Yılını Kutlayarak Ödüller Verdi

Earnado

SEO, sosyal medya ve reklam yönetimi çalışmalarını verilerden aldığı kararlar ile yöneten ve uygulayan pazarlama sistemi Earnado 2. yılını kutladı. Earnado içerisinde olanlara ödüller verilen etkinlikte pek çok pazarlama yeniliği de duyuruldu.

Algoritmalar ile Karar Veriyor Earnieler ile Uyguluyorlar

Earnado 2 yıl önce Devrim Ekmekçi, Haluk Çakan ve Barış Korkmaz tarafından kuruldu. Girişim dijital pazarlama yolculuğunda yapılması gerekenleri kendi geliştirdiği algoritma ile analiz ederek karar veriyor ve firmalar için görevler oluşturuyor. Görevleri ise kendi yetiştirdikleri uzmanlar olan “Earnie” isimli online çalışanlar uyguluyorlar. Hali hazırda 10 farklı ülkede 200’den fazla müşterisi ve 300’den fazla uzmanı ile Earnado sistemi hızla büyümeye devam ediyor. 

Earnado

200 Müşteriyi Geçiyorlar

Earnado her ay 200 firmanın büyümesi için teknoloji ve insanı birleştirerek değer yaratıyor. Earnado kurucu ortağı Barış Korkmaz sadece web sitenizi girip birkaç önemli soruya cevap vererek sizin için dijital pazarlama planı hazırlayan, rakiplerinizi, dijital varlıklarınızı analiz eden ve dijital pazarlama puanınızı belirleyen sistemlerini anlattı. Earnado kültürünün nasıl oluştuğunun ve gelecekte oyunu nasıl değiştireceklerinin ipuçlarının verildiği sunumda ilk çalışan Sibiya Şayeste’ye de ödüller verildi. 

Dijitalde Firmaların Yapması Gerekenler Anlatıldı

Earnado satış liderlerinden Burcu Civelek de sunumunda firmaların dijital dünyada neler yapması gerektiğini aktararak bilgiler verdi.

Earnado

Kobilerin İhtiyaçlarına Çözümler Sunuldu

Earnado kurucu ortağı Devrim Ekmekçi de Earnado’nun kobilere sunduğu faydalardan, oyunu nasıl değiştirdiklerinden ve kobilerin problemlerine yarattıkları çözümlerden bahsetti.

Earnado

Earnado artık E-Ticaret için Pazaryeri Yönetimi de Yapıyor

Earnado girişiminden “yol gösterici” unvanı ile Deniz Çağbayır, n11, trendyol, amazon, etsy gibi pazaryerlerinde mağaza yönetimi yaptıkları veri merkezli yeni pazarlama sistemlerini anlattı. Artık Earnado pazaryerlerinizi kuruyor, yönetiyor ve reklamlarınızı yönetiyor olacak. Bunu yapmak için geliştirdikleri entegrasyon sistemini anlatan Deniz Çağbayır, hem müşterilerine hem de Earnielere bu paneli sağlayarak çok daha kolay e-ticaret yönetimi yaptıklarının altını çizdi. 

Earnado

 

Sosyal Medyanız için Fikir Üreten Yeni Tasarım Aracı

Earnado girişiminden Olkan Çetin yeni geliştirdikleri tasarım aracını tanıttı. Sektörünüzü ve tasarım dilinizi seçtiğinizde size özel tasarımlar üreten ve konsept önerileri veren yeni araç sayesinde Earnieler ve Earnado tasarımcıları çok daha yüksek standartta tasarımlar üretebilecekler.

Hızlı ve Kolay Şekilde Web Sitesi Yapan Şirket HeyPager, Earnado ile olan İş Birliklerini Anlattı

HeyPager CEO’su Atakan Sayın, 3 gün içerisinde kolay ve hızlı şekilde web sitesi hazırlayan sistemlerini anlatarak 5 ayda 100 müşteriyi nasıl geçtiklerini ve Earnado ile olan iş birliklerini anlattı. 

İçerik Üreten Fabrika – Content Factory İçerik Dünyasını Anlattı

Firmalar için kendi bünyesindeki içerik yazarları ile içerik üreten girişim Content Faktory kurucusu Mehmet Akpınar, gelecekte nasıl içerik üreteceklerini ve içerik dünyasını nasıl değiştirdiklerini anlatarak firmalara içerik üretimi konusunda öneriler verdi.

Earnado

Fotoğraf ve Video Çeken Yeni Girişimi Hüseyin Kayhan Aktardı

Firmalar için aylık abonelik modeli ile fotoğraf ve video çekimi hizmeti vermeye başlayacakları kontrollü pazar yeri modeli olacak girişimi aktaran Hüseyin Kayhan, kuracakları yeni girişim ile firmaların sosyal medya, reklam yönetimi ve web sitesi içerisinde ihtiyacı olan görsel içerikleri düzenli bir şekilde üreterek çok daha verimli bir dijital pazarlama sürecine geçeceklerini anlattı. 

Youtube için İçerik Üretim Stratejilerini Jaki Baruh Anlattı

Turkey Video Network kurucularından Jaki Baruh video içerik stratejilerinin nasıl olması gerektiğinden ve Youtube’da firmaların nasıl hareket etmesi gerektiğinden bahsetti. 

Earnado Yatırımcılarından Heaventures Start Up Yatırımcılığını Aktardı

Heaventures kurucularından Utkan Şanda ve Nurettin Şendoğan Earnado’ya yaptıkları yatırımı değerlendirirken, Heaventures’ın start uplara değer yaratmak için kurulduğundan ve oluşturdukları değer odaklı yatırım sisteminden bahsetti. 

Earnado’da Yılın Enleri Ödülleri Dağıtıldı

Earnado’da yılın en iyilerine eğitim ödülleri ve nakit para ödülü verildi. 

 

*Bültenden düzenlenmiştir.

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer Yazılarımız

B2C (Business to Costumer) İş Yönetimi Nedir?

Converse Markasının Başarı Hikayesi

TEKNOKENT ve TEKNOPARK NEDİR?

DİA Yazılım, Ankara’daki 2. Ofisini Açtı

Pax Animi’ye 8.75 Milyon TL değerleme üzerinden yatırım

Yeni Nesil Gardırop: Rentony

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri Linkedin hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

 

Ayça Doğan

Gezmeyi, hayal kurmayı, yeni kültürleri ve dilleri öğrenmeyi seven bir üniversite öğrencisiyim. Okumak ve devamlı araştırarak kendime bir şeyler katmak ve bunları insanlarla paylaşmak beni ben yapan temel yapı taşlarından.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.