DİA Yazılım, Ankara’daki 2. Ofisini Açtı

Dia Yazılım

Ar-Ge faaliyetlerini merkezi olan ODTÜ Teknokent’te, satış ve pazarlama operasyonlarını ise İstanbul ofisinde yöneten DİA Yazılım, Ankara’daki ikinci ofisini açtı.

Bulut teknolojisi avantajı ile müşterilerinin maliyetlerini düşürüp verimliliklerini artırmasını sağlayan ve Türkiye’nin en gelişmiş Bulut ERP programı olan DİA Yazılım’ın Genel Müdürü Suha Onay, hızla büyüdüklerini ve bulut bilişime olan ilginin artmasıyla beraber üye sayılarının da arttığını ifade etti.

Bu artışa cevap verebilmek için, Ar-Ge ekibi başta olmak üzere, her departmana yeni arkadaşlar kazandırdıklarının da altını çizen Onay,

Önümüzdeki 5 yıl içerisinde farklı ülkelerde hizmet verme hedefimiz var. Ankara’da yeni ofisimizi açtık. Türkiye genelinde her sektöre hizmet sunuyoruz. 2021’de toplam çalışan sayımızı 2020 yılına göre yüzde 33 artırdık. 2022’de daha da büyümeyi hedefliyoruz. İyi eğitimli personel sayımızı artırarak, Ar-Ge yeteneğimizi daha da geliştirmeye çalışıyoruz. Hem Ar-Ge personel sayımızı, hem de bu personellerimizin niteliklerini artırıyoruz. Yeni ofisimiz bu hedefimize ulaşmakta bizlere destek sağlayacak.

Onay ayrıca; dünyanın hızla değiştiğini ve bu değişime ayak uydurabilmek Ar-Ge’ye yatırım yapmaya devam ettiklerini, bayi sayılarını da yüzde 22 artırarak, 330 bayiye ulaşmayı başardıklarını söyledi.

Ankara Tepe Prime’da bulunan yeni ofislerinin açılışına, İstanbul ve Ankara’daki tüm DİA çalışanları katıldı. Yarışma ve oyunların düzenlendiği açılış etkinliğinde, yarışmaları kazanan çalışanlara çeşitli ödüller verildi. Etkinlikte aynı zamanda 2022 yılı itibariyle yeni pozisyonlarına terfi alan çalışanlar da duyuruldu. Akşam saatlerine kadar devam eden keyifli açılış programının ardından, akşam yemeğinde tüm DİA çalışanları hem yeni ofisin açılışını hem de 2021 yılındaki başarılarını ve yeni yılı kutladı.

DİA Yazılım AŞ Kimdir?

2004 Yılında KOSGEB Teknoloji Geliştirme Desteği ile ODTÜ Teknokent’te kuruldu. Ticari yönetim sistemi olarak her sektörden KOBİ’nin iş yönetim süreçlerini kontrol ve takip etmelerini sağlayan, birbirine entegre çalışan ticari yazılımlar için çalışmaktadır. TÜBİTAK ve Avrupa Birliği destekli uluslararası Ar-Ge projelerinde yer alarak sürekli Ar-Ge yeteneğini geliştirmektedir. Kurumsal Kaynak Planlama (ERP) yazılımı olarak, muhasebeden üretime, stok-depo yönetiminden diğer tüm satış ve satın alma süreçlerine kurumların iş süreçlerine verimlilik ve hız katmayı amaçlayarak yola çıkmıştır. Tamamen DİA Yazılım AŞ. tarafından geliştirilmiş özel bir altyapı üzerinde ve bulut teknolojisi ile çalışan DİA, SaaS (Software As A Service – Hizmet Olarak Yazılım) modeliyle pazarlanmakta ve KOBİ’lerin maliyetlerini düşürmekte, verimliliklerini arttırmaktadır.

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer Yazılarımız

KEYİF AL#1: MİTOLOJİK İNCİLER

Yeni Nesil Gardırop: Rentony

Pax Animi’ye 8.75 Milyon TL değerleme üzerinden yatırım

B2B İş Modeli Nedir?

Top 5 hacking events in history

Servislet’e 12 milyon dolar yatırım yapıldı

Genç Başarı Eğitim Vakfı 3 Kez ”Model Organisation” Ödülünün Sahibi Oldu 

IdeaSoft CEO’su Seyhun Özkara: “E-ticaret 2022’de Yüzde 50 Büyüyecek”

7.Kristal Ağaç Ödül Töreni Heyecanı Başladı!

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri Linkedin hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Ayça Doğan

Gezmeyi, hayal kurmayı, yeni kültürleri ve dilleri öğrenmeyi seven bir üniversite öğrencisiyim. Okumak ve devamlı araştırarak kendime bir şeyler katmak ve bunları insanlarla paylaşmak beni ben yapan temel yapı taşlarından.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.