Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Bağlarbaşı Bay Bread’in Açılışını Yaptı

bay bread
Bay Bread Bağlarbaşı şubesinin açılışı, 29 Kasım’da Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’in katılımıyla gerçekleştirildi.
bay bread
Hem halk tipi ekmeğin hem de artizan ekmek ve unlu mamul çeşitlerinin bulunduğu yüksek teknoloji fırıncılığın yeni şubesi Bay Bread Bağlarbaşı’nda tüketicilerle buluştu. Fırıncılık sektöründe yeni teknolojileri unlu mamuller üretimiyle buluşturan Bay Bread’in 11 şubesinin açılışı, 29 Kasım’da Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’in katılımıyla gerçekleşti.
Üsküdar Bağlarbaşı’ndaki Nuhkuyusu Caddesi üzerinde faaliyete geçen şubenin ev sahipliğini Unlu Mamul Makine Üreticiler Birliği Derneği (TUMMAB) Başkanı ve Bay Bread Fırıncılık kurucusu Serdar Yalçınkaya yaparken, törene taze ekmek ve unlu mamuller sanayi sektöründe faaliyet gösteren fırıncılar, üst düzey yetkililer ve tüketiciler de katıldı.
bay bread
bay bread
Unlu Mamul Makine Üreticiler Birliği Derneği (TUMMAB) Başkanı ve Bay Bread Fırıncılık kurucusu Serdar Yalçınkaya, geleceğin fırınının Yüksek Teknoloji Fırıncılık olduğunun altını çizerek,
Taze Ekmek ve Unlu Mamuller Sanayi sektörünün tüketici taleplerine uygun tasarlanan yeni şubemizi açtık. Yüksek Teknoloji Fırıncılık, artık ev ve işyerlerindeki fırınlarda her zaman ekmek çeşitlerine ve unlu mamullere ulaşmayı mümkün kılıyor. Burası pişirme ve satış noktası. Hamurlar bir merkezde üretiliyor. Daha sonra buraya yarı pişmiş donuk veya çiğ donuk ürün olarak geliyor. Gelen ürünler burada mayalandırıldıktan sonra pişirilerek tüketiciye sunuluyor. Türkiye Cumhuriyeti’ndeki en modern ekmek üretim tesisi olarak burada kullandığımız bu teknolojinin her fırında yerini almasını, ekmek ve unlu mamuller üretiminin gelecekte yerli ve milli kalmasını hedefliyoruz.
Yalçınkaya ayrıca, hedeflerinin sistemi bütün Türkiye’ye yaymak olduğunu söyledi ve fırıncıları Bay Bread’ı tanımaya davet etti.
Bay Bread’in 11 Şubesi Bağlarbaşı şubesi ile birlikte, Bostancı, Kozyatağı, Erenköy, Sahrayıcedit, Suadiye, Fenerbahçe Stat, Şerifali, Ümraniye, Ümraniye Saray Mahallesi ve Sultanahmet’te şubeleri bulunuyor.
bay bread
Bay Bread Kimdir?
Katkı maddesi içermeyen doğal ve yerel malzemeler kullanarak geleneksel yöntemlerle ürettiği ürünlerini tüketicilerin beğenisine sunmaktadır. Bay Bread, ilk şubesini Mart 2017’de açmıştır. Bay Bread, stratejik lokasyonlarda açılan yeni mağazaları ile büyürken, deneyimli ve işini aşkla yapan kadrosu ile marka kimliğini en iyi şekilde yansıtarak “Yeni Nesil Fırıncılık” konseptini hayata geçirmektedir. Ayrıca yeni nesil pazarlama, ürün formları ile evlerde ve iş yerlerinde donuk olarak muhafaza edilen ve ihtiyaç halinde pişirilerek her zaman sıcacık ve tazecik tüketilebiliyor. Klasik fırıncılık anlayışını daha ileriye taşıyan; ekmekten tatlıya, çay ve kahveden dondurulmuş ürünlere uzanan geniş ürün gamına ek olarak, yeni lezzetlere de öncü olmak için var gücüyle çalışmaktadır. Bay Bread, Ümraniye’de yer alan fabrikada tüm ürünlerini son teknolojiyi kullanarak, gıda mevzuatına ve yüksek kalite kontrol standartlarına uygun hijyenik koşullarda üretmektedir. Türkiye’de bir ilke imza atan imalat modeliyle amaçlanan ülkemizdeki üretim verimliliğini en yüksek seviyeye ulaştırarak sektörün rekabet gücünü artırmaktır.
*Bültenden düzenlenmiştir.

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer Yazılarımız

Whatsapp’ta Mesajlara Emojiyle Tepki Verme Özelliği!

KVKK,Yemeksepeti Hakkında İnceleme Başlattı

Servislet’e 12 milyon dolar yatırım yapıldı

Eğitim Girişimciliği Nedir? Örnekleri Nelerdir? 2021

Zamanınızı Verimli Kullanın; Pomodro Tekniği

Kuluçka Merkezi Nedir? Türkiye’nin En İyi 7 Kuluçka Merkezi

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri Linkedin hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Ayça Doğan

Gezmeyi, hayal kurmayı, yeni kültürleri ve dilleri öğrenmeyi seven bir üniversite öğrencisiyim. Okumak ve devamlı araştırarak kendime bir şeyler katmak ve bunları insanlarla paylaşmak beni ben yapan temel yapı taşlarından.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.