Whatsapp’ta Mesajlara Emojiyle Tepki Verme Özelliği!

WhatsApp

Dünyanın en çok tercih edilen, telefonlarda olmazsa olmaz uygulama WhatsApp, son zamanlarda hem mobil hem web kullanıcıları için birçok yeni özelliği uygulamasına katıyor. Bu yeni özelliklere bir yenisini daha ekleyecek olan WhatsApp’ın, geçtiğimiz 1-2 ay içerisinde belirli kullanıcılar üzerinde denediği bir özellik yayına girecek.

Bu yeni özellikte kullanıcılar artık mesajlara emojilerle tepki verebilecek. Uzun zamandır beklenen bu özelliğin detayları gün yüzüne çıkmaya başladı. Bir süredir Instagram ve Facebook’ta gördüğümüz özelliğin Whatsapp’ta nasıl uygulanacağı akıllarda bir soru işaretiydi. Whatsapp’taki yenilikleri kamuoyuna sızdırmasıyla tanıdığımız WABetaInfo’dan buna dair bir görsel ve açıklama geldi.

WhatsApp

WhatsApp

 

Öncelikle emojilerin kullanımının oldukça kısıtlı olduğunu belirtelim. Grup ve ikili konuşmalarda kullanılabilecek bu özellik, yalnızca 6 emojiden oluşuyor ve anlaşıldığı üzere bu emojileri verirken anonim olarak kalmıyorsunuz. İlginç kısım ise şu,  kullanıcılar bir mesaja yalnızca bir kez tepki verebilecekler. Fakat duyduğumuz bu ayrıntılar sadece kamuoyuna sızdırılmış bilgiler, şirket her an yeni bir detay ekleyebilir veya çıkarabilir.

Şu anda mesaj tepkileri için bir çıkış tarihi verilmemiş durumda, ancak uygulamanın hem iOS hem de Android sürümleri için geliştirilmekte olduğu iddia edilmiş. Tahminlere göre özelliğin 2021 sonu veya 2022 yılının başında gelecek sürümlerden birinde olması muhtemel.

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer Yazılarımız

Eğitim Girişimciliği Nedir? Örnekleri Nelerdir? 2021

Zamanınızı Verimli Kullanın; Pomodro Tekniği

ARYA, Akredite Edilmiş Lisanslı Melek Yatırımcı Ağı oldu!

Elvan Kakıcı Şimşek: Alışveriş Festivallerinde Altyapı ve Kargo Krizi Sizi Vurmasın!

Kuluçka Merkezi Nedir? Türkiye’nin En İyi 7 Kuluçka Merkezi

Dilerseniz Girişim Haberleri İnstagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri Linkedin hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

 

Ayça Doğan

Gezmeyi, hayal kurmayı, yeni kültürleri ve dilleri öğrenmeyi seven bir üniversite öğrencisiyim. Okumak ve devamlı araştırarak kendime bir şeyler katmak ve bunları insanlarla paylaşmak beni ben yapan temel yapı taşlarından.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.