7. Kristal Ağaç Ödül Töreni Heyecanı Başladı!

kristal

VII. Kristal Ağaç Ödül Töreni Heyecanı Başladı!

kristal

Uzun bir süredir hazırlıkları yapılan, birbirinden ünlü ve başarılı isimlerin katılacağı Kristal Ağaç Ödül Töreni, 22 Ocak 2022 tarihinde ODTÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek. Peki, bu törende kimler ödül alacak?

Kristal Ağaç, ODTÜ Bilim Ağacı’ndan ilham alınarak hazırlanmış yılın girişimcilik alanında inovatif çözümler üreten, başarılı girişim ve girişimcilere takdim edilmek üzere ODTÜ Genç Girişimciler Topluluğu tarafından organize edilen her sene sadece bir defa düzenlenen ve çok özel bir törendir. Gain, Radyo ODTÜ ve Yemeksepeti bu sene Gözde Kansu’nun eşsiz sunumu ile gerçekleşecek Kristal Ağaç Ödül Töreni sponsorları arasında yer almakta.

 

Ödüllerin Kazananlarını Sen Belirliyorsun!

kristalagac.com üzerinden katılabileceğiniz, sadece ODTÜ’lü öğrenciler tarafından oylanabilecek çok özel bir anket platformu oluşturduk. Çünkü sen ve fikirlerin çok önemli bu törende. ODTÜ Genç Girişimciler Topluluğu olarak da seni bu özel oylamaya katılmaya davet ediliyorsun. Hemen kristalagac.com ‘a gir, 10 Sektör ve 31 Adayı dilediğin gibi incele ve Kristal Ağaç ödülünü hak edeceğini düşündüğün adaylara OY VER!

kristal

CANLI YAYINDA!

22 Ocak’ta Ankara’da değilsen bile ODTÜ Genç Girişimciler YouTube kanalı üzerinden Canlı Yayında olacak. Gecenin tüm özel görüntülerini ve kazananlarını anlık olarak takip edebileceksin! Oylamaya katılanlara da 1000’den fazla sürpriz hediye ve indirim kuponu dağıtılacak. Acele Et! Oylama Başladı bile…

 

Detaylı bilgi için Kristal Ağaç’ın web sitesini ve sosyal medya hesaplarımızı takip edebilirsin.

kristal

 

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer Yazılarımız

KEYİF AL#1: MİTOLOJİK İNCİLER

Top 5 hacking events in history

Servislet’e 12 milyon dolar yatırım yapıldı

Viral Pazarlama Nedir?

IdeaSoft CEO’su Seyhun Özkara: “E-ticaret 2022’de Yüzde 50 Büyüyecek”

Lean Startup Nedir?

Benchmarking Nedir?

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri Linkedin hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.