NFT.IST: Öte 14-22 Ocak’ta Sizlerle!

NFT.IST: Öte, Türkiye’nin NFT Odaklı İlk Sergilerinden Biri!

14-22 Ocak tarihleri arasında CoBAC Workspace’de gerçekleşecek ve böylece Türkiye’nin NFT odaklı ilk fiziksel sanat sergilerinden olacak “NFT.IST: Öte” sanatseverler ile NFT profesyonellerini bir araya getiriyor. 

Geçtiğimiz yılın ilk yarısında, İstanbul’un kozmopolit semtlerinden biri Eminönü’de açılmış olan CoBAC Workspace; iş, kültür ve sanat dünyasının yaratıcı insanlarını bir araya getirerek CoWorking mekânları arasında yaratıcı fayda odaklı alan ve vizyon tasarımları ile dikkatleri üzerine çekmişti. İçinde bulunduğumuz Ocak ayının ikinci haftasında gerçekleşecek olan “NFT.IST: Öte” ise Blockchain ve Metaverse teknolojilerinin yarattığı, yakın gelecekte toplumsal ve bireysel yaşamı kökten etkileyecek gündemlerin “Öte”sinden bakmayı vaadediyor.

gh 1 2 edited 1
NFT.IST: Öte 14-22 Ocak'ta Sizlerle! 4

Sergi, metaverse ve öte evren tahayyüllerini, simülasyon ve postmodernizm gibi kavramlar üzerinden derinleştirmeyi amaçlıyor. Bu amacı ise sanat dünyamızı derinden etkileyecek olan NFT ekosisteminin içinden, NFT dünyasının bileşenleri ile gerçekleştiriyor.

NFT.IST: Öte’de Eserleriyle Yer Alan Sanatçılar

Deniz Tölegen, Kerim Safa, Zirowun, Ali Özdaş, Abdurrahman Akkuş, İdil Dursun, Süleyman Yılmaz, Kadir Cive, Alp Yüksel, Berk Tarakçıoğlu, Seda Türeç, Fuat Değirmenci, Balkan Karışman, Ahmet Said Kaplan, Sami Sipahioğlu, Burka Bayram, sl0th ve Herzlich.

Serginin önemli bileşenlerinden biri olan konuşma etkinlikleri ise, zengin konuşmacı takvimi ile dikkat çekiyor. NFT, Metaverse ve Blockchain profesyonellerinin, dijital komünitelerin ve sanat dünyasından kıymetli isimlerin “NFT.IST: Öte” sergisi kapsamında CoBAC Workspace mekânında gerçekleştireceği konuşmalar, NFT süreçleri ve sanat/teknoloji ilişkisi gibi gündemler ile ilgili enformasyon açığını kapatmakta önemli rol oynayacak. 

gh 2 1 2
NFT.IST: Öte 14-22 Ocak'ta Sizlerle! 5

NFT.IST: Öte’de Konuşmaları İle Yer Alacak İsimler

Robin Yayla, Bager Akbay, Aybars Dorman, Celil Öztürk, Doruk İşmen, İbrahim Enes Özkan, Enes Niş, Onur Yüksektepeli (Artkolik), Kemal Kumkumoğlu, Ceylan Arslan Köse (uzmancoin), Babylons, NFT Library. 

NFT.IST: Öte
NFT.IST: Öte 14-22 Ocak'ta Sizlerle! 6

Sergi açılışı 14 Ocak Cuma günü saat 18.30’da CoBAC Workspace mekânında gerçekleşecek. 

Dilerseniz CoBAC Workspace twitter hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

 

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer Yazılarımız

B2C (Business to Costumer) İş Yönetimi Nedir?

Converse Markasının Başarı Hikayesi

TEKNOKENT ve TEKNOPARK NEDİR?

DİA Yazılım, Ankara’daki 2. Ofisini Açtı

Pax Animi’ye 8.75 Milyon TL değerleme üzerinden yatırım

Yeni Nesil Gardırop: Rentony

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri Linkedin hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Serra Taş

Müzikten, spordan ve gezmekten keyif alan bir üniversite öğrencisiyim. Her gün yeni bilgiler keşfedip bu bilgileri paylaşmak, farkındalık yaratmak, insanların hayatlarına biraz olsun iyi bir şekilde dokunabilmek ise beni ben yapan motive kaynaklarım.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.