/

Campie, TÜBİTAK BİGG (Bireysel Genç Girişimci) Hibesi Almaya Hak Kazandı!

campie

Online kamp yeri rezervasyonu ve alternatif seyahat rotası hizmetleri sunan Campie, TÜBİTAK BİGG (Bireysel Genç Girişimci) hibesi almaya hak kazandı. 

2021 Ocak ayında İş Bankası ve Yenibirlider Derneği’nin işbirliği ile düzenlenen Future Hub Programı aracılığıyla tanışan kurucu ortaklar, aldıkları eğitimler ve süreç boyunca olan çalışmalarıyla “Campie” fikrini ortaya çıkardılar. Ortaklar bu fikrin, her birinin kamp kültürünü deneyimlemesi ve doğa tatilini herkese uygun ve keyifli bir tatil alternatifine getirmeyi hedeflemeleriyle ortaya çıktığını söylüyorlar. 

2021 Haziran ayında ortaklar, programı başarıyla tamamlamalarının ardından fikri daha teknoloji temelli ve hızlı ölçeklenebilecek bir projeye dönüştürdüler. Büyük aşamalar kat ederek gelecek vadeden bir projeye dönüşümü ile de İstanbul Teknopark bünyesinde bulunan Cube Incubation kurumuna başvurularıyla TÜBİTAK BİGG programına kabul almaya hak kazanan sayılı projelerden biri oldular.. 

Kurucu ortakları Belen Bakar, Çağatay Akgün, Doğukan Öztürk, Hale Güngör ve Tuğba Uysal olan Campie ekibinin yaş ortalaması henüz 22. Kendileri gibi genç ekiplere örnek olmak adına her geçen gün daha çok çalışıyorlar. 

Campie, Haziran 2022 itibari ile kullanıcılarının hizmetinde olacak.

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri İnstagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri Linkedin hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer Yazılarımız

Alarm Çorabı Slock

Amsterdam’dan Getir’e Yasak

IdeaSoft’dan “E-ticaretle Kazanan Kadınlar” Projesi

LinkedIn Nasıl Kullanılır? 4 Önemli İpucu!

Türkiye İş Bankası Ülkemizde Bir İlke İmza Atarak, Metaverse Evreninde Reklam Verdi!

Platin Oto’dan eşitCV’ye Yatırım

İsmail Karaçengel

Bahçeşehir Üniversitesi Yeni Medya
Girişim Haberleri Kurucusu

1 Comment

  1. Yazılımı hazır hale getirmek 1.5 yıl sürüyorsa ya yerli Airbnb for camp geliyor ya da ürüne aşırı odaklanam tecrübesiz girişimciler fazla abartıyor ürünü.Ayrica 5 kurucu ortak varsa şimdiye kadar bir mvp çıkması gerekebilirdi.Yine de başarılar.Keep going.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.