Türkiye İş Bankası Ülkemizde Bir İlke İmza Atarak, Metaverse Evreninde Reklam Verdi!

Türkiye İş Bankası Metaverse Evreni’ne Reklam Veren İlk Türk Bankası Oldu!

Aylardır en popüler konulardan biri olan Metaverse, gündemden hiç düşmemekle birlikte günden güne yeni kullanıcılar ile büyümeye devam ediyor. Bir bir ilkler gerçekleşirken bir ilki de Türkiye İş Bankası Gerçekleştirdi.

Ülkemizde Metaverse evreninde reklam veren ilk banka Türkiye İş Bankası oldu. Bu ilki gerçekleştiği yer ise, çevrim içi oyun platformu ve oyun oluşturma sistemi olan Roblox oyunu oldu.

Metaverse Evreninde Geçen Roblox Oyununda Reklam Verildi

Bu sayede Roblox oyununu oynayanlar, oyunun gerçekleştirildiği metaverse evreninde Türkiye İş Bankası’nın e-sporculara özel olarak hazırlamış olduğu Maximum Gaming isimli ön ödemeli kart ürününün reklamını oyundaki billboardlarda görebilecek. Global bir metaverse evreninde geçen Roblox oyununun 200 milyonu aşkın kişi tarafından bilinmesi de çok büyük bir evren ve uluslararası olduğunu göstermeye yetiyor. Ülkemizde de platform 5 milyon kullanıcı tarafından kullanılıyor.

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri İnstagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri Linkedin hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer Yazılarımız

Platin Oto’dan eşitCV’ye Yatırım

IdeaSoft : Yazılım Pazarı 2028’e kadar 15 Milyar Dolara Ulaşacak

DenizBank, Sertifikalarını NFT Olarak Dağıttı!

Keiretsu Forum Türkiye 2021’de Türkiye Startup Ekosisteminin En Aktif Melek Yatırım Ağı Oldu

18 Yaş Altı Küçüklerin Sömestir Tatilinde Katılabileceği Etkinlikler

OpenSea’deki bug kullanıcıların yüz binlerce dolar kaybetmesine sebep oldu !

Serra Taş

Müzikten, spordan ve gezmekten keyif alan bir üniversite öğrencisiyim. Her gün yeni bilgiler keşfedip bu bilgileri paylaşmak, farkındalık yaratmak, insanların hayatlarına biraz olsun iyi bir şekilde dokunabilmek ise beni ben yapan motive kaynaklarım.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.