Platin Oto’dan eşitCV’ye Yatırım

eşitcv

Engelli istihdamı alanında dijital insan kaynakları hizmeti sunan eşitCV Platin Oto’dan yatırım aldı.

eşitcv

eşitCV, engelli çalışan adaylarının başvuracakları pozisyonların gereklerine uygun olarak hazırlanmaları için eğitim desteği sağlarken iş veren kurumlar ve çalışanlarının engelli birey işe alma ve çalıştırma konusunda hem fiziksel hem psikolojik olarak doğru hazırlıkları yapmalarına yarayan çok değerli eğitim ve danışmanlık hizmetleri sağlıyor.

Türkiye’nin önde gelen Premium otomobil galerisi Platin Oto tarafından desteklenerek hayata geçen eşitCV, iş koşullarının gereklerine uygun, doğru seçilen bir çalışanın engelli ya da engelsiz olarak değerlendirilen herhangi bir bireyden çok daha yüksek performans sergileyebileceğini ortaya koyan iş modeli ile iş yerlerinin engelli istihdamı konusundaki ihtiyacını karşılarken engelli bireylerin önündeki en büyük engeli yani ekonomik bağımsızlık bariyerini ortadan kaldırmayı hedefliyor.

Kurucusu Emre Cırık’ın engelli bir birey olarak İş arama macerası sırasında toplumun ve ülkedeki koşulların kendisine koyduğu engellerin, kendi fiziksel engelinden daha zorlu olduğunu fark eden Emre engelli istihdamı alanında çözüm üretecek eşitCV’yi geliştirdi.
Alınan yatırımın miktarı ise açıklanmadı.

TUBİTAK Kampından Ödülle Dönmüştü!!

eşitcv

TÜBİTAK Marmara Teknokent tarafından gerçekleştirile EFOR ALL Girişimcilik Kampı, engelliler için geliştirilen girişim fikirlerine ev sahipliği yaptı. Girişimcilik Kampı dahilinde, uzmanlardan girişimleri ile ilgili danışmanlık ve eğitimler alan ekipler sosyal aktiviteler ile keyifli zaman geçirirken girişimlerini bir üst düzeye taşıyacak adımları öğrendi.

1000 başvuru arasından seçilen adaylar, EFOR ALL Girişimcilik Kampı sonunda, 5 finalist arasında yer alabilmek için TÜBİTAK Marmara Teknokent’te sunumlarını gerçekleştirdi. Sunum yapan ekipler arasında en çok ilgi çeken girişim Platin Oto ve Emre Cırık tarafından geliştirilen eşitCV oldu. 1000 başvuru arasından finale kalacak 5 projeden biri olan eşitCV, kamptan ödülle döndü. Kanuni zorunluluk ile %3 oranında engelli iş gücü istihdam etmesi zorunlu olan iş yerlerine kalifiye eleman kaynağı yaratmaya odaklanan eşitCV, Cırık’ın kendi hikayesinden ilham alan, Platin Oto’nun ise hayata geçmesi için gereken tüm desteği sağladığı bir girişim.

eşitCV Kimdir?

Kendisini, kurumsal olarak taşıdığı sosyal sorumluluklar dahilinde; insanların ihtiyaç duydukları, yetişemedikleri, yaşamlarındaki eksikliklerin tamamlanması gereken alanlarda dokunuşlar yaparak aile kavramını ölümsüzleştirme gayreti içerisinde bir şirket olarak tanımlayan Türkiye’nin önde gelen Premium otomobil galerisi Platin Oto tarafından desteklenerek hayata geçen eşitCV, iş koşullarının gereklerine uygun, doğru seçilen bir çalışanın engelli ya da engelsiz olarak değerlendirilen herhangi bir bireyden çok daha yüksek performans sergileyebileceğini ortaya koyan iş modeli ile iş yerlerinin engelli istihdamı konusundaki ihtiyacını karşılarken engelli bireylerin önündeki en büyük engeli yani ekonomik bağımsızlık bariyerini ortadan kaldırmayı hedefliyor.

eşitCV, engelli çalışan adaylarının başvuracakları pozisyonların gereklerine uygun olarak hazırlanmaları için eğitim desteği sağlarken iş veren kurumlar ve çalışanlarının engelli birey işe alma ve çalıştırma konusunda hem fiziksel hem psikolojik olarak doğru hazırlıkları yapmalarına yarayan çok değerli eğitim ve danışmanlık hizmetleri sağlıyor.

eşitcv

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer  Yatırım Haberlerimiz İçin Buraya Tıklayınız

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri Twitter hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri Linkedin hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.