join.me Nedir, Nasıl Kullanılır?

join.me

İş dünyası giderek dijitalleşirken, etkili iletişim giderek daha önemli hale geliyor. Bu çerçevede join.me adını sık sık işittiğimiz bir çevrimiçi toplantı platformu haline geldi. Özellikle küçük ve orta kapasiteli işletmelerin ihtiyaçları için tasarlanan join.me; eş zamanlı sunumlar, ekran paylaşımı ve web semineri çözümleri gibi birtakım özellikler sunarak iş birliği ve toplantı yönetimini daha da kolaylaştırıyor. Şimdi bu dinamik platform nedir ve nasıl kullanılır bundan bahsedeceğiz.

Keyifli okumalar.

join.me Nedir?

join.me, çevrimiçi toplantı platformu aracılığıyla işletmeler için toplantıların ve ekip iş birliğinin verimli bir şekilde yürütülmesini kolaylaştırıyor. Özellikle küçük ve orta çaplı işletmeler için geliştirilen platform, eş zamanlı sunumlar, mobil beyaz tahtalar, zamanlama, ücretsiz ses ve sohbet fonksiyonları sunuyor. Ekran paylaşım modülü, kullanıcıların içerik paylaşmasına ve açıklama eklemesine imkân verirken, konferans aracı video balonları, kişisel bağlantılar ve yalnızca sesli toplantılar gibi opsiyonlar sunuyor.

join.me

join.me ayrıca özel kayıt formları, hatırlatıcılar ve e-posta davetleri için web semineri çözümleri içeriyor. Ek özellikler arasında çevrilebilir telefon numaraları, bağımsız sessiz seçenekleri, ses kaydı, toplu olarak kullanıcı içe aktarma ve fare kontrolü paylaşımı yer alıyor. Aylık abonelik yoluyla edinilebilen join.me, belgeleme, telefon ve e-posta aracılığıyla destek sağlıyor.

join.me Nasıl Kullanılır?

Toplantı Başlatmak

  1. Toplantınızı başlatın ve diğerlerini katılmaya davet edin

join.me

Bir toplantı başlatmak için join.me adresine gidin ve TOPLANTI BAŞLAT’a tıklayın ya da join.me masaüstü uygulamanızı açın. Hızlı bir indirmeden sonra küçük bir uygulama başlayacaktır.

  1. Sesi kullanmaya başlayın

join.me

join.me toplantınızın başında, join.me sesine bağlanmak için nereye tıklayacağınızı göreceksiniz. Bağlanmak için iki yolunuz olacaktır: bilgisayar ya da telefon ile.

  1. Ekranınızı paylaşın ve hazırsınız!

join.me

join.me toplantınızı başlattığınızda, hazırlanmak için zamanınız olması için “Duraklatma” modunda başlarsınız. Ekranınızı paylaşmaya başlamak için yayın düğmesine basın.

Bir toplantıya katılma

  1. Bir toplantıya katılın

join.me

E-posta ve takvim davetiyle veya join.me ana sayfasından bir toplantıya katılabilirsiniz.

  1. Sesi kullanmaya başlayın

join.me

join.me toplantınızın başlangıcında ses modunu belirleyin.

  1. Görüntüyü başlatın

join.me

Katıldıktan sonra araç çubuğunuzun sol üst köşesinde video düğmesini bulabilirsiniz.

Yönetici Konsolunu Kullanma

  1. join.me Yönetici Konsolunda oturum açın

join.me

Yönetici Konsoluna erişmek için join.me PRO veya BUSINESS abonesi olmanız gerekir, join.me web sitesine giriş yapın ve Kullanıcılar’ı seçerek erişim sağlayabilirsiniz.

  1. Kullanıcı ekleyin

join.me

Kullanıcıları teker teker ekleyebilirsiniz. Eğer bir BUSINESS yöneticisiyseniz, kullanıcılarınızı toplu olarak içe aktarabilirsiniz.

  1. Kullanıcıları düzenleyin

join.me

Kullanıcılar sekmesinde davet ettiğiniz tüm kullanıcıları görürsünüz. Belirli kullanıcıları arayabilir, davetiyeleri yeniden gönderebilir, kullanıcıların aboneliklerini yönetebilir ve daha fazlasını yapabilirsiniz.

  1. Kullanıcı özelliklerini yönetme

join.me

BUSINESS abonesiyseniz, her bir kullanıcınız için join.me özelliklerini etkinleştirebilir veya devre dışı bırakabilirsiniz. Varsayılan özellik setinin yanı sıra, istediğiniz kadar özellik oluşturabilirsiniz.

join.me Kullanmanın Olumlu ve Olumsuz Yanları

Olumlu

  1. Daha Yüksek Katılımcı Limiti: GoToMeeting ile birleşme sonrası join.me, konferans görüşmeleri için maksimum katılımcı sayısını artırdı. Planlar artık toplantılar için 150 katılımcıdan 3000 katılımcıya kadar bir çeşitlilik sunuyor.
  2. Çok Özellikli Sesli ve Görüntülü Arama Çözümü: Sınırsız süreli video konferansı çok zengin özelliklerle sunuluyor. Katılımcılar çeşitli cihazlardan katılabilir ve hem görüntülü hem de yalnızca sesli aramaları desteklenir.
  3. Net Ses ve Video Kalitesi: Kullanıcılar, toplantılar sırasında kesintileri önleyen net ses kalitesini ve optimum video netliğini takdir ediyor.
  4. Takvim Uygulaması Bütünleşmeleri: Konferans görüşmelerinin kolay planlanması için Google Chrome, Microsoft Outlook ve Office 365 gibi takvim uygulamalarıyla sorunsuz bütünleşme mevcuttur.
  5. Verimli Uzaktan İş birliği: Ücretli planlar, anlık ekran paylaşımı, belge paylaşımı, ürün tanıtımları ve daha büyük gruplar için web seminerleri dahil olmak üzere uzaktan ekip iş birliği için mükemmel özellikler bulunmaktadır.
  6. İş Birliği için Mobil Beyaz Tahta: Benzersiz mobil beyaz tahta özelliği, kullanıcıların aynı anda çizim yapmasına, düzenlemesine, açıklama eklemesine ve görüntü eklemesine olanak tanıyarak gerçek zamanlı iş birliği sağlar.
  7. Birinci Sınıf Güvenlik: Tüm bilgiler gelişmiş şifreleme ile güvence altına alınır ve veriler sunucularda tutulmaz. Rastgele toplantı kodları ve toplantı kilidi özelliği ile güvenlik artırılır.
  8. Tam Kontrol ile Kolay Sunumlar: Sunum yapanlar ses ve video kalitesi üzerinde kontrol sahibi olur, katılımcıların sesini kapatabilir/açabilir, web kameralarını yönetebilir ve toplantı sırasında sunucuları değiştirebilir.
  9. Uygulama İndirmeye Gerek Yok: Katılımcılar, verilen URL’ye tıklayarak Join.me uygulamasını indirmeden ekranları görüntüleyebilirler.

join.me

Olumsuz

  1. Ücretsiz Plan Olmaması: Ücretsiz plan, GoToMeeting ile birleştikten sonra durduruldu ve kullanıcıların deneme seçeneği olmadan ücretli planlara kaydolmasını gerektirdi.
  2. Gelişmiş Özelliklerin Eksikliği: join.me, konferans görüşmeleri için basitliğe öncelik veriyor ve birçok gelişmiş özellik olmadan yalnızca temel araçlar sağlıyor.
  3. Müşteri Desteğinin İyileştirilmesi Gerekiyor: Çok kötü olmasa da telefon desteği için uzun bekleme süreleri ve sınırlı iletişim seçenekleri ile müşteri desteğinin iyileştirilmesi gerekiyor.
  4. Mobil Uygulama Sorunları: Kullanıcılar, hücresel veri üzerinden erişildiğinde mobil uygulamada video ve ses kalitesinde düşüşler olduğunu bildiriyor ve bu da iyileştirme ihtiyacını vurguluyor.
  5. Rastgele Aksaklıklar: join.me zaman zaman aksaklıklar yaşayabiliyor, bu da aramaların kesilmesine veya ekranların donmasına neden olabiliyor.
  6. Görüntülü Arama Kaydı Yapılamıyor: join.me sesli arama kaydına izin verir ancak klasik video kaydı yoktur. Ekran paylaşımını içeren öğeler daha sonra görüntülenmek üzere kaydedilebilir.
  7. Küçük Video Balonları: Bazı kullanıcılar, özellikle ekran paylaşımı olmadığında video balonlarını çok küçük buluyor ve bu da konuşmaların kalitesini etkiliyor.

Yerli Enerji Teknolojileri Platformu Apollo IoT Yatırım Aldı” içeriğimizin detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #NasılKullanılır Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.