/

OCTAPULL’un Satış Gücü Otomasyonu Uygulaması: Octapull SFA

OCTAPULL

Türkiye’nin yerli VCaaS (Video Conference as a Solution & Service) girişimi OCTAPULL, 2021 yılından bu yana iş dünyasına video konferans tabanlı çözümler sunuyor.  

OctaMeet, OctaSales, Octapull SFA ve Octapull B2B ürünleri ile farklı sektörlere yönelik çeşitli çözümler sunmayı hedefleyerek yenilikçi teknolojileri bünyesine dahil etmeye devam ediyor. Octapull SFA, satış süreçlerini otomatikleştirerek saha satış operasyonlarını kolaylaştırmaya yardımcı oluyor. Fiziksel olarak gerçekleştirilen satış süreçlerini dijitale taşıyarak işletmelere zaman ve maliyet tasarrufu sağlıyor.  

Octapull SFA, geniş modüler altyapısıyla saha satış ekiplerinin çabalarını optimize ediyor, satış sürecinin sorunsuz ve kesintisiz bir şekilde uçtan uca yürütülmesine, yönetilmesine ve takip edilmesine yardımcı oluyor. On-Premise ve SaaS kurulum seçenekleriyle Octapull SFA, işletmelerin verilerini bulut veya sunucu tabanlı depolama alanlarında güvenle saklıyor. Üçüncü parti yazılımlarla entegre bir şekilde çalışarak iş süreçlerini daha hızlı ve etkili bir şekilde yürütülmesine imkân tanıyor.

OCTAPULLOctapull SFA Modülleri 

Octapull SFA, sağladığı farklı modül çözümleri ile işletmelerin farklı alanlardaki ihtiyaçlarına ve taleplerine yanıt veriyor. 

İş Zekâsı Modülü, işletmelerin karar alma süreçlerini hızlandırıyor. Kişisel raporlar oluşturarak işletme performansının anlık olarak takip edilmesini sağlıyor. 

Dosya Yönetimi Modülü, dosya yükleme, paylaşma ve çevrim içi görüntüleme gibi özelliklerle dosya yönetimini kolaylaştırıyor. 

Cari Modülü, müşteri yönetimini kolaylaştırarak cari ve tedarikçi profillerinin güvenle kayıt altına alınmasını sağlıyor. Özel fiyatlandırmalar düzenlenebiliyor ve cari hareket kapatma işlemleri anlık olarak gerçekleştirilebiliyor. 

Ürün Modülü, stok ve depo yönetiminin etkili bir şekilde yürütülmesini sağlıyor. Marka veya bölge bazında yetkilendirme ve analizler yapılabiliyor. 

Kampanya Modülü, çeşitli kampanya senaryoları oluşturma fırsatı sunuyor. Hedef kitle belirleme, kampanya limiti düzenleme ve birden fazla kampanyayı aynı anda uygulama imkânı sağlıyor. 

Sipariş Modülü, anlık sipariş oluşturma özelliği sunuyor. Müşterilerin risk limitlerine göre güvenli satışlar gerçekleştirilebiliyor. 

Lojistik Modülü, sevkiyat ve evrak yönetimi süreçlerinin uçtan uca gerçekleştirilmesini sağlıyor. Yükleme emri oluşturma, birleştirme, rut optimizasyonu ve detaylı sevkiyat işlemleri yapılabiliyor. 

Finans Modülü ile tahsilat, tediye, çek, senet, kredi kartı, havale/EFT, para çekme, para yatırma, POS, kasa ve masraf yönetimi gibi finansal süreçler kolayca yönetilebiliyor.

Depo Modülü, mal kabul sürecinden başlayarak depo yönetimi, sayım, sevkiyat ve satış yönetimi gibi operasyonel süreçlerin yönetilmesine yardımcı oluyor. 

İnsan Kaynakları Modülü, organizasyon yönetimi, departmanlar arasında yetkilendirme, personel ve departman bazlı raporlama gibi özelliklerle insan kaynakları süreçlerinin etkili bir şekilde yürütülmesini sağlıyor. 

Vezne Modülü, plasiyer ve benzeri çalışanların gelir ve giderlerini izleyebilme imkânı sunuyor. Kişi bazlı gelir ve gider kayıtları, bankalar ve vezneler arası transfer işlemleri gibi çeşitli işlemler gerçekleştirilebiliyor. 

Demirbaş Modülü, demirbaşların kayıt altına alınmasını sağlıyor. Emanet ve zimmet işlemleri yapılabiliyor, kurumda bulunan taşınmaz mallar sisteme kaydedilebiliyor. 

Risk Modülü ile cari bazlı risk limit belirleme, teminat mektup & senet işlemleri, ek risk grubu tanımlama gibi özelliklerle kurumsal risk yönetimi etkin bir şekilde gerçekleştirilebiliyor. 

Prim Modülü ile detaylı hedef belirleme, birden fazla hedef uygulayabilme ve hedefleri takip etme gibi özelliklerle prim süreçleri etkili bir şekilde yönetilebiliyor. 

Fon Modülü ile fon ve bütçe takibi, iç ve dış kaynakların etkin yönetimi, detaylı raporlama gibi özelliklerle finansal süreçler etkin bir şekilde yönetilebiliyor. 

Mobil, saha satış ekiplerinin tüm iş süreçlerini mobil cihazlar üzerinden çevrim içi olarak kolayca yönetebilmelerini sağlıyor. 

Sunduğu kapsamlı modüler çözümleri ile Octapull SFA, satış süreçlerine dair tüm operasyonların otomatikleştirilmesine yardımcı olarak daha etkili bir satış operasyonunun gerçekleştirilmesini sağlıyor.

OCTAPULLOCTAPULL, video konferans ürünü OctaMeet ile işletmelerin iş ve satış görüşmelerini dijital olarak gerçekleştirmesine imkân tanıyor. Anlık ve planlı toplantı özelliği gibi hızlı ve efektif çözümler ile işletmelerin iş süreçlerini hızlandırıyor ve optimize ediyor.

Kurumların, ekip içinde ve dışında hızlı ve etkili iletişim kurmalarını sağlayarak iş süreçlerini verimli bir şekilde yönetmelerine yardımcı oluyor.

OCTAPULL’u daha yakından tanımak, işletmeniz için sunduğu yenilikçi çözümlere göz atmak için octapull.com ve sfa.octapull.com adreslerini ziyaret edebilirsiniz.

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Türk Girişimler Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.