Mutlu Patiler Uygulaması Nasıl Kullanılır?

Mutlu Patiler
Mutlu Patiler

Mutlu Patiler neyi amaçlıyor?

 Mutlu Patiler; kimseden maddi olarak bir bağış beklemeden, gün içerisinde birkaç dakika, uygulamada çıkan reklamları izleyerek elde edilen kazançla sokaktaki canlara beslenme, barınma ve kısırlaştırma/tedavi sağlayarak, onları mutlu etmeyi amaçlamaktadır. 

Mutlu Patiler
Mutlu Patiler

Bu uygulama nasıl kullanılır?

App Store veya Google Play’den “Mutlu Patiler” uygulamasını indiriyoruz. Uygulamamıza Google, Facebook veya mail adresimizle giriş yapıyoruz. Sonrasında sokaktan bir sanal hayvan; kedi ya da köpek sahipleniyoruz. Sahiplendiğimiz bu canın, günlük farklı saatlerde sekiz görevini yerine getiriyoruz; görevleri yerine getirmek için karşımıza çıkan videoları izliyoruz. İşte bu kadar kolay. Bunun karşılığında elde edilen gelirler sokak hayvanlarına beslenme, barınma, kısırlaştırma ve tedavi olarak dönüyor. Tamamen ücretsiz olan uygulamamız, kimseden bağış kabul etmeden teknolojik gelirleri sokaktaki canlara sunmaktadır.

Mutlu Patiler
Mutlu Patiler

Mobil uygulamanın nasıl kullanıldığını merak ediyorsanız daha detaylı adımlar şu şekildedir:

● Hesap oluşturun.

● Bir arkadaşınız sizinle davet kodu paylaşırsa üye olurken bin PatiPuan kazanın.

● Yardım seçiminizi kedi veya köpek olarak yapın, ona bir isim verin.

● Belirli saatlerde verilen günlük görevlere başlayın.

● Reklam izleyerek belirlenen saatler dışında da görevlerinizi yapın.

● Görevleri yaptıktan sonra reklam izledikçe iki kat puan kazanın.

● Görevleri tamamlayınca yardım çarkları bölümünden de reklam izleyip çarkı çevirerek ek puan elde edin.

● “Ödül mamam için reklam izle” bölümünden de ek puan kazanın.

● Kumbarada biriken PatiPuan’ları istediğiniz kampanyanın/farklı şehirlerde bulunan sokak hayvanı bakım gönüllülerinin mama kumbarasına aktarın.

● Daha fazla puan bağışlamak isterseniz, Patili Dükkan bölümünden PatiPuan satın alın.

Mutlu Patiler
Mutlu Patiler

Ekstra ödüller kazanabileceğiniz Hediye Çarkları da mevcut.

Uygulamadaki görevleri tamamlayınca kazanılan PatiPuan’lar, hediye çarklarını çevirip reklam izleyerek de kazanılabiliyor. İstediğiniz çarka tıklayıp karşınıza çıkan reklam izleyerek çarkı çevirebiliyorsunuz. Ardından çarktan kazandığınız puan, hesabınıza yükleniyor. Hediye çarkları günde bir kez kullanılabiliyor, diğer çark hakkı 24 saat sonra tanımlanıyor. Sayfada toplam dağıtılan ödül, günlük toplam kaç çark çevrildiği, ödül dağıtımı ve kazanan listesi detayları da yer alıyor.

Mutlu Patiler şu ana kadar neler yaptı?

13 Ocak’ta yayına başlayan Mutlu Patiler, şu ana kadar Türkiye’nin birçok ilinde on tondan fazla mama dağıttı, kısırlaştırma ve tedavi hizmetlerini karşıladı. 

 Uygulamayı kullananların yapmış olduğu yorumlar: 

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Nasıl Kullanılır? Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Sena Yıldırım

22, öğrenci hemşire’3, girişimcilik dünyasıyla büyülenmekle meşgul. Dijital pazarlama, girişimcilik ve yaratıcı marka kurma hikayeleriyle ilgileniyor. Özgün, tutkulu, meraklı bir dünya anlayışına sahip.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.