EUREKA’20 BAŞLIYOR!

Türkiye’nin dört bir yanından, girişimci adaylarını bir araya getirmeyi amaçlayan Eureka’20 başlıyor! Bu yıl, Türk Telekom Stratejik Partnerliğinde gerçekleşecek olan etkinlik, “Stop Wishing Start Doing” sloganı ile sizlerle buluşacak.

İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi İşletme Kulübü tarafından düzenlenen Eureka’20, girişimci adaylarına ve girişimle ilgilenen tüm gençlere unutulmayacak bir etkinlik fırsatı sunuyor. Bu yıl dijital olarak düzenlenecek etkinlikte, alanında uzman ve başarılı girişimcilerden eğitim alma fırsatını yakalayacaksınız.

Katılımcılar ilk hafta interaktif girişimcilik eğitimlerine katılacaklar. Ayrıca, katılım sağlayan herkes Eureka’20 Özel Hediye Kutusuna sahip olacak. Eğitim haftasından sonra katılımcılar, gruplara ayrılacak ve verilen proje üzerinde çalışacaklar. Katılımcılar, projeleri üzerinde 4 gün boyunca çalışabilecek ve 30 Kasım tarihinde jüri üyelerine sunum yapacaklar ve Eureka’20 Premium Özel Hediye Kutusunun sahibi olmak için mücadele edecekler.

Ayrıca, İşletme Kulübünün yaptığı sürprizler bitmiyor ve etkinliğe katılan her katılımcı, Eureka’20 Katılım Sertifikası almaya hak kazanıyor.

Eureka’20 etkinliğinde sizlerle buluşacak firmalar ve eğitimciler ise şöyle;

-Türk Telekom İnovasyon ve Geliştirme Grup Müdürü: Özgür DEĞER

-İş Bankası Girişimcilik Birimi Müdür Yardımcısı: Fırat Umur

-TEB Girişim Bankacılığı Müdürü: Fatih Canan

-Segmentify Kurucu Ortağı: Ergin Eroğlu

-Koç Holding Inventram Kurumsal Satış ve İş Ortakları Yöneticisi: Alp Eren Göktürk

-Unikuni, Genel Müdür : Gökhan Özüm

Ayrıca Cosmed Cosmetics, D&R, Red Bull, Doğuş Kuruyemiş, Bebeto , Ak Gıda, Activex, Tupperwear, Segment Bilgisayar, Yves Rocher, Herby Tea, Cambly bu yıl düzenlenen Eureka’20 etkinliğinin sponsorları arasında yer alıyor.

Resim1 1

SON BAŞVURU 20 KASIM!

Ben de girişimcilikle ilgileniyorum ve geleceğin girişimci adayayım diyorsan, Eureka’20 birbirinden güzel sürprizleriyle seni bekliyor! Etkinliğe son başvuru tarihi 20 Kasım, geç kalmadan başvurmak için bu linke tıklayabilirsin :  https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeSzjjcc2AZ4swWflOZm62JZy-QHfL43Pe77atP8UAfymUnUw/viewform

Etkinliği detaylı incelemek isterseniz;

Instagram: @eurekaistanbul

@ evrekaistanbul

Twitter: @isletmekulubu

 

 

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.