Keyif Al #16: Birbirinden Ünlü Girişimlerin Hikayelerini Anlatan 5 Film!

Girişimlerin Kurulma Hikayelerini Anlatan Birbirinden Özel 5 Film

Hayatımızda ve dünyamızda sürekli duyduğumuz, içinde olduğumuz birbirinden değerli hikayeyi anlatan 5 filmi sizler için derledik. Umarım ilham ve keyif verici bir yazı olur. Keyifli okumalar…

  1. The Social Network

The Social Network isimli bu film sosyal medya girişimlerinden dünya devi olan Facebook’un kurucusu Mark Zuckerberg’ün Facebook’u kuruş hikayesini, yükseliş zamanlarını ve ondan önceki hayatını anlatıyor. David Fincher imzalı bu biyografi filmini izlerken bir Harvard öğrencisinden tüm dünyanın tanıdığı bir insana dönüşen Zuckerberg’ü sanki o anlarda yanındaymış gibi anlayacaksınız.

Ayrıca Mark Zuckerberg’ün başarı hikayesini ve Facebook’u nasıl kurduğunu merak ediyorsanız buradan başarı hikayemize de bir göz atmalısınız!

  1. The Founder

The Founder isimli bu biyografik film ise en iyi bildiğimiz fast food zincir restoranlarından McDonalds’ın bugünkü haline gelmesini sağlayan Ray Kroc’un etkileyici hikayesini ve McDonalds’ı anlatıyor.

Ayrıca Ray Kroc’un başarı hikayesini ve McDonalds’ı nasıl bugünlere getirdiğini merak ediyorsanız buradan başarı hikayemize de bir göz atmalısınız!

  1. Coco Before Chanel

Coco Before Chanel filimi isminden de anlaşabileceği üzere Coco Chanel’in Chanel’i kurmadan önceki hayatını ve nasıl büyütüp bugünlere ulaştırdığını anlatan bir diğer etkileyeci biyografik film. Yetimhanede büyüyen ve birçok zorlukla karşılaşıp boyun eğmeyen Coco Chanel’in hayatını kesinlikle izlemelisiniz!

Ayrıca Coco Chanel’in başarı hikayesini ve Chanel’i nasıl kurduğunu merak ediyorsanız buradan başarı hikayemize de bir göz atmalısınız!

  1. That’s The Name Of The Game

That’s The Name Of The Game isimli bu filmde Adi ve Rudi kardeşlerin kavgasından doğan markalar, Adidas ve Puma’nın efsanevi hikayesini yaşayacaksınız. Adolph Dassler ve Rudolph Dassler isimli iki kardeşin başta beraber kurdukları ayakkabı fabrikasından sonra yanlış anlaşılma sonucunda tartışıp ayrılmalarından doğan iki yeni ve daha sonra dünya markası olan spor markalarının ilginç hikayesini kaçırmamalısınız!

Ayrıca Adolph Dassler ve Rudolph Dassler’in başarı hikayesini ve Adidas ile Puma’nın nasıl doğduğunu merak ediyorsanız buradan başarı hikayemize de bir göz atmalısınız!

  1. Pirates of Silicon Valley

Pirates of Silicon Valley isimli bu film ise Apple ve Microsoft’un ortaya çıkış hikayelerini ve Bill Gates ile Steve Jobs’ın markalardan önceki hayatlarını, yükseliş dönemlerini anlatıyor.

Ayrıca Bill Gates’in başarı hikayesini ve Micrososft’un nasıl doğduğunu merak ediyorsanız buradan başarı hikayemize de bir göz atmalısınız!

Ayrıca Steve Jobs’ın başarı hikayesini ve Apple’ın nasıl doğduğunu merak ediyorsanız buradan başarı hikayemize de bir göz atmalısınız!

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri İnstagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri Linkedin hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

 

Serra Taş

Müzikten, spordan ve gezmekten keyif alan bir üniversite öğrencisiyim. Her gün yeni bilgiler keşfedip bu bilgileri paylaşmak, farkındalık yaratmak, insanların hayatlarına biraz olsun iyi bir şekilde dokunabilmek ise beni ben yapan motive kaynaklarım.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.