Amazon, Satın Aldığınız Ürünün Fiyatı Düşünce Para İadesi Yapacak!

amazon

Amazon Bir Yeniliğe Daha İmza Atıyor!

E- ticaret şirketlerinin en büyüklerinden olan Amazon, müşterilerini sevindirecek bir yeniliğe daha imza atmayı planlıyor. Müşterilerinin aldığı ürünlerin daha sonradan fiyatları düşerse, fazla ödediği miktar müşterilere geri iade edilecek. Bu geri ödeme için aranılan tek şart ise belirli bir tarih. Bu seçili ürünlerin fiyatları belirli bir tarihe kadar düştüğü takdirde müşterilerin hesabına düştüğü miktar kadar bakiye yüklenecek.

Amazon şirketinin imza attığı bu yenilik karşısında müşteriler çok daha rahat bir şekilde alışveriş yapabiliyor. Satın aldığınız bir ürünü iki gün sonra indirime girmiş, fiyatı düşmüş bir halde görüp üzülmeye son!

Amazon artık bu can sıkıcı durumu ortadan kaldırmayı planlıyor.

14-29 Kasım Tarihleri Arasında Alınan Ürünler

Bu tarihler arasında satın alınan seçili ürünlerin fiyatı düşerse direkt fiyat farkının hediye kartı bakiyesi olarak müşterinin hesabına aktarılacağı açıklandı. Bu kampanyadan yararlanabilmek için “Yıldızlı Ürün” görselli bir ürün satın almanız gerekiyor. Daha sonra bir yere başvurmadan eğer fiyatı düşerse direkt hesabınıza geri ödeme yapılıyor.

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer Yazılarımız

Drone Pilotluk Eğitimi Almak İsteyen 40 Yaş Üzeri CEO’ların Sayısında Artış Yaşanıyor

Yemeksepeti Yeniden Mi Hacklendi?

Soichiro Honda’nın Başarı Hikayesi

Dünyada bir ilk olan Artiox, 14 ayda 7 milyon TL online sanat market hacmi gerçekleştirdi

Drone Pilotu Olmak İsteyenler Bu Eğitimlerde

Dilerseniz Girişim Haberleri İnstagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri Linkedin hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Serra Taş

Müzikten, spordan ve gezmekten keyif alan bir üniversite öğrencisiyim. Her gün yeni bilgiler keşfedip bu bilgileri paylaşmak, farkındalık yaratmak, insanların hayatlarına biraz olsun iyi bir şekilde dokunabilmek ise beni ben yapan motive kaynaklarım.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.