n11’in Getir’e devredilmesine onay verildi

n11

Kasım ayının ortalarında Rekabet Kurulunun sitesinde yer alan bilgilere göre Getir n11’e hissedar olmak için başvuru yapmıştı. Başvurunun ardından gündemde adları sıkça geçen bu iki önemli kurumdan haber geldi. Devir konusunda Rekabet Kurulu’ndan hisselerinin bir kısmının sermaye artırımı yoluyla satın alınması işlemine onay geldi.

Rekabet Kurulunun sitesinde yer alan kurul kararına göre;

Getir Perakende Lojistik AŞ’nin, Doğuş Planet Elektronik Ticaret ve Bilişim Hizmetleri AŞ (n11.com) hisselerinin belirli bir kısmını sermaye artırımı yoluyla Doğuş Holding AŞ ve SK Planet Co., Ltd.’den devralması işlemine izin verildi.

 

n11

Doğuş Grup ve SK Group’un ortaklığında Mart 2013’te kurulan n11.com, bünyesindeki 20 milyondan fazla ürünü 23 milyondan fazla kullanıcıya sunuyor.

Getir’in Amerika Serüveni

Artık birçok ülkede yer alan Getir, Avrupa’da en son açıldığı Portekiz’in ardından Kasım ayında Amerika’da Chicago’da dağıtıma başlamıştı. Chicago ve New York’un ardından bu ay Boston’a açılan getir Amerika’da büyümeye ve hızla yayılmaya devam ediyor.

Getir, Haziran ayında aldığı 555 milyon dolarlık yatırımla 7,5 milyar dolarlık değerlemeye ulaşmıştı.

n11

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer Yazılarımız

İletmen’e 70 Milyon TL Değerleme Üzerinden Yatırım

Keiretsu’dan uLouder’e 1.3 Milyon Dolar Yatırım!

Sosyal Girişime Vergi Avantajı Sağlanmalı

Abrakadabra Games, İlk Yatırımını WePlay Ventures’dan Aldı

Dünyanın İlk SMS’i NFT Olarak Satışa Sunuluyor

TalentGrid, Yazılımcıların Şirketlerdeki İşe Alım Sürecini Anlamak Üzere Yeni Raporunu Yayınladı

Twitter’a Tiktok Benzeri Video Özelliği ve Tek Seferlik Uyarı Sistemi Geliyor!

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri Linkedin hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Ayça Doğan

Gezmeyi, hayal kurmayı, yeni kültürleri ve dilleri öğrenmeyi seven bir üniversite öğrencisiyim. Okumak ve devamlı araştırarak kendime bir şeyler katmak ve bunları insanlarla paylaşmak beni ben yapan temel yapı taşlarından.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.