Hacettepe Girişim ve Yatırım Topluluğu’nun Düzenlediği Go-Founder 2022

Go-Founder

Hacettepe Üniversitesi Girişim ve Yatırım Topluluğu’nun düzenlediği Go-Founder’da Türkiye genelinde kendini geliştirmek isteyen genç girişimciler buluşuyor.

Go-Founder Nedir?

Go-Founder, GİYAT tarafından Türkiye genelinde bir girişimcilik ekosistemi yaratarak öğrencilerin girişim fikirlerini start-up haline getirme fırsatı sunmayı amaçlayan uzun soluklu bir girişimcilik programıdır.

Programın ilk aşaması 6 haftalık kapsamlı girişimcilik eğitimlerinden oluşmaktadır. Öğrenciler fikirlerini oluşturmak, geliştirmek ve start-up haline getirmek için eğitimlere, mentör ve yatırımcı buluşmalarına katılım sağlayarak programı tamamlarlar.

Go-Founder

Go-Founder 2022 Aşamaları

İlk Evere eğitimleri

  • Temel Girişimcilik Eğitimi (1 Mart-6 Mart)
  • Pazarlama Eğitimi (7Mart-13 Mart)
  • İş Planı Oluşturma Eğitimi (14 Mart- 20 Mart)

Start-Up Buluşması

  • Katılımcıların içinde bulunduğu süreci bilen, tecrübeli girişimcilerle buluşma.

Mentor Buluşması

  • Girişimcilik noktasında kendini kanıtlamış mentorlara buluşma

Ön Eleme

  • Katılımcılar fikirlerini mentorlara sunarak neden bu fikrin arkasında durduklarını, gelecek planlarını ve Go-Founder’ın ilk adımının onlara ne kattıklarını anlatırlar.

Son Evre Eğitimleri

  • Ürün ve Pazar Eğitimi (11Nisan-17 Nisan)
  • Finans Eğitimi (18 Nisan-24 Nisan)
  • Nasıl yatırım alabilirim? Eğitimi (25 Nisan-1Mayıs)

Final ( 7 Mayıs 2022 )

  • Eğitimlere, mentör ve start-up buluşmalarına katılmış ve fikirlerini belli oranda ilerletmiş katılımcılar girişimcilik konusunda adı duyulmuş jürilerin karşısında fikirlerini sunarlar. Jürinin belirli kriterlere göre yaptığı değerlendirme sonucunda dereceye giren takımlar belirlenir. Ayrıca final gününde katılımcılar yatırımcılarla bir araya gelerek fikirlerini onlara da sunmuş olurlar.

Kuluçka Dönemi (Haziran, Temmuz, Ağustos 2022)

  • Finalde derece kazanmış ekipler, sağlanan ofis ve teknolojik altayapı  ile girişimlerini bir adım öteye taşırlar.

Yatırımcı Buluşması (Eylül, Ekim 2022)

  • Sağlanan desteklerle fikirlerini 3 ay boyunca büyük oranda geliştirme fırsatı yakalayan ve finalde dereceye girmiş katılımcılar, sürecin en sonunda yatırımcı buluşmasında iş fikirlerini yatırımcılara sunarak finansal desteğin yanında fikirlerinin eksik yönlerini yatırımcıların kendilerinden dinleyerek kusursuza yakın bir iş modeli kurmaya bir adım daha yaklaşırlar.

Go-Founder 2022 Kazanımlar

  1. Girişimcilik dünyasından tecrübeli isimlerden alınacak eğitimler.
  2. Yatırımcılar ve girişimcilerle geniş network ortamı.
  3. Mentor desteği

Go-Founder

GİYAT KİMDİR?

Girişim ve Yatırım Topluluğu, Hacettepe Üniversitesi bünyesinde 2012-2013 eğitim-öğretim yılında kurulmuş, girişimciliği üniversite öğrencilerine benimsetmeyi amaç edinen, bu amaç doğrultusunda öğrencilerin kendi fikirlerini bireysel veya ekip halinde hayata geçirmelerine yardımcı olmak ve gerekli motivasyonu sağlamak amacıyla çalışmalar yürüten öğrenci topluluğudur.

Her yıl ülkemizde binlerce genç üniversitelerden mezun oluyor. Bunların büyük çoğunluğu maaşlı işlerde çalışmaya başlarken bir kısmı da kendi işinin patronu olma yolunda kendi girişimlerini başlatıyorlar. Kendi işinin patronu olma düşüncesine sahip herkesi, ailemizde bu hayallerini gerçeğe dönüştürme konusunda destekliyoruz.

Go-Founder 2022 Başvuru Formu İçin Tıklayınız.

GİYAT İnternet Sitesine ulaşmak için tıklayınız.

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer Yazılarımız

Google’ın, 6,6 Antalya Depremi Hissedilmeden Kullanıcıları Uyarması Gündem Oldu!

Marka Tescili Nasıl Yapılır? 3 Adımda Öğren!

En İyi 7 Tavsiye! Yeni Harekete Geçen Şirketinizin Nakit Akışını Nasıl Yönetirsiniz?

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.