//

ABD’nin B2B Pazar Yeri Ghost, B Serisi Yatırım Turunda 30 Milyon $ Yatırım Aldı

Stok fazlası ürünlerin satışının yapıldığı online pazar yeri Ghost, B serisi yatırım turunda yatırım aldığını duyurdu. Yatırım turu Cathay Innovatıon tarafından gerçekleşti.

Stok fazlası ürünlerin alınıp satılabildiği online bir pazar yeri olarak karşımıza çıkan Ghost, yeni bir yatırım aldığını duyurdu. Ghost tarafından aktarılan bilgilere göre girişim, B serisi yatırım turunda 30 milyon dolar yatırım aldı. Ghost’un 30 milyon dolarlık B serisi yatırım turu, Cathay Innovation liderliğinde gerçekleşti.

Yatırım turunda, Cathay Innovation ile birlikte Union Square Ventures ,Eniac Ventures ve Equal Ventures da katıldı. Ghost’un vermiş olduğu bilgilere göre alınan yatırım, girişimin ekibini büyütmesi için kullanılacak.  Girişimin bundan önce aldığı en son yatırım, Temmuz 2022’de A serisi yatırım turunda 13 milyon $ olmuştu. Bu 30 milyon $ yatırım ile birlikte, girişimin aldığı toplam yatırım 68 milyon $ oldu.

Markaların elinde kalan ve stok fazlası satılmayan ürünlerin satışa sunulması modeliyle çalışmalarına devam eden girişim, 2021 yılında Dee Murthy ve Josh Kaplan tarafından Los Angeles’ta kuruldu. Girişimin iş modeliyle sağladığı fayda ile birlikte, şirketler satamadıkları fazla stokların maliyetlerden kurtulurken, diğer şirketler de stok fazlası ürünlere uygun fiyatla erişebilme imkanına erişmiş oluyor. İş modelinin dayandığı temel, B2B (İşletmeler Arası) pazar yeri modeline dayanıyor.

*Güncel yatırım haberlerimize ulaşıp ekosistem hakkında daha fazla bilgi edinebilmek için buraya tıklayabilirsiniz.

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.