Girişim Haberleri Ailesini Büyütüyor!

Girişim ekosisteminin haber ve içerik kaynağı Girişim Haberleri, ailesine katılacak yeni ekip arkadaşlarını arıyor!

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

Girişim Haberleri Sizlere Neler Sunuyor?

Girişim Haberleri faaliyete başladığı ilk günden itibaren, girişim ve girişimcilik ekosistemine ilgi duyan her bir takipçimize güncel, doğru ve hızlı bir şekilde haber ve içerik sunmayı hedeflemektedir. Bu hedeflerimiz doğrultusunda hızla çalışan ve çalışmaya devam eden Girişim Haberleri ailesi olarak Kasım 2020’den itibaren 10 farklı kategoride hizmet vermekteyiz.

Girişim ekosistemine ilgi duyan her bir takipçimize, ekosisteminin güncel girişim ve yatırım haberlerini sunarken; “İlham Al”, “Kişisel Gelişim” ve “Başarı Hikayeleri” kategorilerimizle girişim ekosistemini besliyoruz. Aynı zamanda, “13ilinmeyenler” ve “Yurt dışında Nasıl” özel konseptlerimizle ekosistemin başarılı girişimcileriyle röportaj yapıyor ve onların deneyimlerini, siz değerli takipçilerimize aktarıyoruz.

Girişim Haberleri olarak yaptığımız her işle gurur duyarken değerli takipçilerimiz için her geçen gün çok daha fazlasını yapmak için yorulmadan çalışan bir aileyiz. Sen de ailemizden biri olmak istiyor, kendini bu ekosistemde geliştirmek istiyor ve öğrenmekten yorulmuyorsan yazımızın devamını okuyarak ekip arkadaşlarımızda neler aradığımızı öğrenebilirsin!

 

Girişim Haberleri Ailesini Büyütüyor!

Ailemize katılacak yeni ekip arkadaşlarımızda aradığımız özelliklere geçmeden, sadece bir ekip değil kocaman bir aile olduğumuzu belirtelim. Birbirini sadece online ortamda tanıma fırsatı bulmuş 9 üniversiteli genç olarak birbirimize kenetlenmeyi başardık ve bir aile olduk. İşte, ailemizden birkaç fotoğraf:

girişim haberleri

girişim haberleri

 

Kimi Arıyoruz:

– Growth Marketing Uzmanı

– İngilizce İçerik Yazarı

– Türkçe İçerik Yazarı

– Tasarımcı (Fotoğraf + Video)

– Web Yazılımcı

 

Kimler Başvurabilir:

– Yaratıcı ve öğrenmeye açık bir insanım,

– Aile değerlerine sahip harika bir ekipte yer almak isterim,

– Girişimcilik ekosistemi ile ilgileniyorum,

– Yatırım, borsa, girişimcilik, kişisel gelişim, inovasyon gibi konulara ilgiliyim,

– Gönüllülük esası benim için çok önemli,

– Harika fikirler üretebilirim ve kendimi adamayı çok severim diyen herkes için ilanımız açıktır!

 

Şu an için gönüllü çalışıyoruz, fakat yarının ne getireceği bilinmez 😊

Aşağıdaki formu doldurabilirsiniz;

https://forms.gle/9Px7T6jtqNqNMNtT9

 

Ayrıca, Girişim Haberleri Discord kanalımıza katılmak için “Girişim Haberleri Discord Kanalında Sen De Yerini Al!” yazımızı inceleyebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.