“Dijital Sürdürülebilirlik Ödülü” Pronet’in oldu

pronet

Kurumsal İş Yazılımı üreticisi Workcube tarafından düzenlenen “Dijitalleşme 2.0” Konferansında “”Dijitalleşme Ödülleri” sahiplerini buldu. 15 yıldır uçtan uca tüm iş süreçlerinde Workcube’u kullanan Pronet “Yılın Dijital Sürdürülebilirlik Ödülü”nün sahibi oldu.

 

 

 

Kurumsal İş Yazılımı üreticisi Workcube’ün düzenlendiği Dijitalleşme 2.0 Konferasında bu yıl Dijitalleşme Ödülleri verildi.

pronet 1

Pronet “Yılın Dijital Sürdürülebilirlik Ödülü”nün sahibi oldu. Pronet adına ödülü Pronet Bilgi Sistemlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Özgür Çetin aldı. Törende görüşlerini dile getiren Özgür Çetin, “Biz şirketimizde Workcube’u 2006 yılında kullanmaya başladık. O yıl 100 kişilik bir firmaydık ve 10 bin abonemiz vardı. 15 yıldır Workcube’un üretim hariç bütün modüllerini kullanarak 10 bin aboneden 200 bin aboneye 100 çalışandan 2 bin çalışana ulaştık. Workcube sayesinde bu ekosistem ile hızla büyümeye devam ediyoruz.” dedi.

 

 

 

15 yıldır tek ve ortak bir bilgi sistemi üzerinde; call center’dan satışa, abonelik yönetiminden saha servis faaliyetlerine kadar uçtan uca tüm süreçlerini %100 web tabanlı iş yönetim sistemi Workcube ile dijitalleştiren Pronet, bankalar ve bankalara bağlı şube ve ATM’lerden Türkiye’nin önde gelen perakende mağaza zincirlerine kadar seçkin bir müşteri portföyüne sahip.

 

 

Dijitalleşmeyi her alanda hayata geçiren Pronet, Pronet Plus, mobil uygulaması sayesinde, ev veya işyeriyle bağlantı kurarak istenilen yer ve zamanda güvenlik kontrolü sağlıyor. Pronet, ayrıca karbonmonoksit, LPG ve doğalgaz kaçaklarını önleyen, yangın anında Pronet Alarm Merkezi’ni uyaran, ev ya da işyerine anında ambulans yönlendirmesi yapan sistemlerle de kullanıcıların hayatlarını koruyor.

 

 

2012 yılında dünyanın en büyük yatırım şirketlerinden biri olan Cinven’le yatırım ortaklığı gerçekleştiren Pronet, 7 gün 24 saat; teknolojik altyapısı, güvenlik sektöründeki benzersiz deneyimi ve 2 bin eğitimli profesyonel kadrosuyla Türkiye genelinde çalışmalarını sürdürüyor.

 

 

Workcube Hakkında: 2001 yılında internet bağlantılarının neredeyse yok denecek seviyedeyken %100 Web tabanlı bir çözüm olarak geliştirilmeye başlanan Workcube, 2002 yılında pazara sunuldu. Hem Web tabanlılık hem de bir şirketin tüm süreç ve operasyonlarını tamamen konsolide biçimde bir arada yönetmek üzere tasarlanması Workcube’ü Türkiye’de ve dünyada ilkler arasına soktu. Workcube ERP, CRM, HR, Proje Yönetimi, E-ticaret gibi çözümleri bir arada sunan holistik bir iş yönetim sistemidir. “Workcube’un misyonu endüstri standartlarını kullanarak işletmelerin basit veya spesifik yönetim ihtiyaçlarını karşılayacak uygulamaları geliştirerek müşterilerinin karlılığını ve rekabet gücünü arttırmaktır.” Web tabanlı uygulamalar üzerinde yoğunlaşmış yazılım ekibi, iş objektifleri ve iş mantığı, iş akışı, verimlilik gibi temel işletme konularında uzman sistem analistleri ve arayüz geliştirme konusunda creative tasarımcılardan oluşan genç bir ekibe sahiptir. Workcube uzmanları network tasarımından karmaşık uygulamaları geliştirmeye kadar geniş bir alanda hizmet verecek bilgi birikim ve deneyime sahiptir.

 

İlginizi Çekebilecek Diğer Yazılarımız

Eğitim Girişimciliği Nedir? Örnekleri Nelerdir? 2021

Yüksek Teknoloji Fırıncılığın 11. Durağı Bay Bread Bağlarbaşı’nda Hizmete Girdi

ARYA, Akredite Edilmiş Lisanslı Melek Yatırımcı Ağı oldu!

Elvan Kakıcı Şimşek: Alışveriş Festivallerinde Altyapı ve Kargo Krizi Sizi Vurmasın!

Kuluçka Merkezi Nedir? Türkiye’nin En İyi 7 Kuluçka Merkezi

 

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

 

Dilerseniz Girişim Haberleri İnstagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri Linkedin hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Damla Akıntürk

Okumayı, araştırmayı, yeni bilgiler edinmeyi çok seviyorum bunları yaparken de başkalarıyla paylaşabiliyor olmak beni daha çok motive ediyor. Öğrendiğim her bilgi bana yeni bir dünyanın kapısını aralıyor ve her kapı eşiğinde çok daha fazlasını istediğimi fark edip yeni maceralara yelken açıyorum. Öğrenme süreci benim için hiç bitmeyecek bir yolculuğu simgeliyor.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.