Apple, “Self Service Repair” Adı Altında Kullanıcılarına Tamir Kiti Verecek!

Apple, Kullanıcılarının Apple Cihazlarını Kendileri Tamir Edebilmesi İçin Tamir Kitleri Verecek

Apple, bir yeniliğe daha imza attı. Onarım gerektiren iPhone kullanıcıları için yeni bir tamir kiti geliştirdi. Bundan böyle bozulan veya onarım gerektiren iPhone için servise gitmeye gerek kalmadan evde tamir yapılabilecek. Hem randevu alamama sorunu hem de günlerce bekleme sorunu ortadan kalkacak. iPhone yeni tamir kitinin ismi de “Self Service Repair” oldu.

Öncelikli olarak iPhone 12 ve iPhone 13 modelleri için kiti sunuyor. “Self Service Repair” isimli bu kitin içerisinde sadece tamir için gerekli olan aletler değil kamera, batarya, iPhone ekranı, iPhone kasası gibi sıklıkla hasar gören parçaların yedekleri yer alıyor. “Self Service Repair” bu orijinal parçalarının yanında da nasıl tamir edileceğine dair bir de kullanım klavuzu içeriyor.

Geliştirilmeye devam eden “Self Service Repair” isimli kite eklenecek birçok parça olduğu da paylaşılıyor. İçerdiği parçalar dışında online mağazalar üzerinden 200 parça daha içereceği biliniyor.

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer Yazılarımız

Eğitim Girişimciliği Nedir? Örnekleri Nelerdir? 2021

Yüksek Teknoloji Fırıncılığın 11. Durağı Bay Bread Bağlarbaşı’nda Hizmete Girdi

ARYA, Akredite Edilmiş Lisanslı Melek Yatırımcı Ağı oldu!

Elvan Kakıcı Şimşek: Alışveriş Festivallerinde Altyapı ve Kargo Krizi Sizi Vurmasın!

Kuluçka Merkezi Nedir? Türkiye’nin En İyi 7 Kuluçka Merkezi

Dilerseniz Girişim Haberleri İnstagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri Linkedin hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Serra Taş

Müzikten, spordan ve gezmekten keyif alan bir üniversite öğrencisiyim. Her gün yeni bilgiler keşfedip bu bilgileri paylaşmak, farkındalık yaratmak, insanların hayatlarına biraz olsun iyi bir şekilde dokunabilmek ise beni ben yapan motive kaynaklarım.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.