73 – Welcome To Our World

73 (Seventy Three) Nedir?

Seventy Three yaratıcı, çarpıcı ve özenle tasarlanmış ürünlere sahip olan; gücünü, yaratıcılığını, bağımsızlığını ve yüksek enerjisini 73 sayısının sahip olduğu özelliklerden alan bir tasarım markasıdır. 73 kendisi için hedefleri, süreçleri, sunumları belirlerken öz farkındalığı ile bilgeliğine danışır ve onların gösterdiği yolda ilerler. Onun temsil ettiği enerji, kendini yaratıcı bir şekilde ifade etme eğilimindedir. Fikirlerini kendisi keşfeder. Bağımsızlığını, kendi kararlarını vermeyi el üstünde tutar ve başkaları tarafından engellenmeden hedeflerini gerçekleştirme eğilimindedir. Ne istediğine karar verir, peşinden gider.

O sosyal olarak kendi olma konusunda rahattır. 73, sosyal toplantılarda rahat olma eğilimindedir. Kendini yaratıcı bir şekilde ifade etmesi, arkadaşlığa ilham verir. Her canlı varlığın kendine ait dünyası ve dünyaya gelme amacı varken özdeş görünümlerden kurtulmayı hedefler. Ürünlerde kullanılan özel nakış ipliği depoladığı ışığı karanlıkta yeşil bir renk tonunda yansıtır. Özenle tasarlanmış ve sınırlı sayıda üretilen ürünleriyle Seventy Three, 73’ün ve güneşin enerjisiyle sadece biz insanların değil hayvan dostlarımızın da kendilerini özel hissetmeleri için koleksiyon ürünler sunmayı hedefler.

Seventy Three markasının internet sitesini ziyaret etmek isterseniz buradan ulaşabilirsiniz.

Seventy Three – Welcome To Our World Tanıtım Videosu

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer Yazılarımız

Apple, 8 Mağazasını Artan Vakalar Nedeniyle Tek Tek Kapatıyor!

Todoist Nasıl Kullanılır?

E-Bursum, Microfon Oluyor !

Yemeksepeti’nden Çevreci Adım, Elektrikli Motosikletlere Geçiliyor

AT&T, çevrimiçi reklam platformu Xandr’ı Microsoft’a sattı

Serra Taş

Müzikten, spordan ve gezmekten keyif alan bir üniversite öğrencisiyim. Her gün yeni bilgiler keşfedip bu bilgileri paylaşmak, farkındalık yaratmak, insanların hayatlarına biraz olsun iyi bir şekilde dokunabilmek ise beni ben yapan motive kaynaklarım.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.