Apple, 8 Mağazasını Artan Vakalar Nedeniyle Tek Tek Kapatıyor!

9 Mart Çarşamba Neler Oldu ? 📢

Apple, Amerika Birleşik Devletleri ve Kanada’da Bulunan 8 Mağazasını Kapatma Kararı Aldı!

Artan Covid-19 vakaları nedeniyle Apple, Amerika Birleşik Devletleri ve Kanada’da bulunan 8 fiziksel perakende mağazasını kapatma kararı aldı.

Merkezi California, Cupertino’da bulunan Apple’da personellere uygulanan Covid-19 testi sonrasında %10’u Covid-19 için pozitif çıkması ardından Apple, önce bu mağazasını daha sonra da diğer artan vakalı mağazalarını kapatma kararı aldı.

Salı gününden bu yana Apple aşağıdaki konumları kapattı:

  • Miami’de bulunan Dadeland
  • Palm Beach’te bulunan Gardens Alışveriş Merkezi
  • Atlanta’da bulunan Lenox Meydanı
  • Atlanta’da bulunan Cumberland Alışveriş Merkezi
  • Houston’da bulunan Highland Köyü
  • Ohio’da bulunan Summit Alışveriş Merkezi
  • New Hampshire’da bulunan Sülün Yolu
  • Montreal’de bulunan Sainte-Catherine

Bu tür kapatmalar son haftalarda giderek daha da rutin hale geldi. Son turdan önce Apple; Teksas, Maryland, Hawaii, Ohio ve Ottawa’daki mağazalar da dahil olmak üzere sekiz ek yeri kapattı ve yeniden açtı. Kapanışlar tipik olarak her biri birkaç gün sürdü. Dokuzuncu kapalı mağaza olan Miami Beach’teki Lincoln Road’un hala kapalı olduğunu belirtmek isteriz. Ağustos ayında Apple, Güney Carolina, Charleston’daki bir mağazasını da geçici olarak kapattı.

Bunlar dışında Apple, hala online olarak çalışıyor. 1 Şubat itibariyle hibrit çalışma sistemine dönecek olan şirket çalışanlarına evden çalışmaya devam etmeleri için 1000 dolar ikramiye veriyor.

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer Yazılarımız

Todoist Nasıl Kullanılır?

E-Bursum, Microfon Oluyor !

Yemeksepeti’nden Çevreci Adım, Elektrikli Motosikletlere Geçiliyor

AT&T, çevrimiçi reklam platformu Xandr’ı Microsoft’a sattı

Bay Bread 2022’de Bayilik Sistemi İle Büyüyecek

Sosyal Girişime Vergi Avantajı Sağlanmalı

Dilerseniz Girişim Haberleri İnstagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri Linkedin hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Serra Taş

Müzikten, spordan ve gezmekten keyif alan bir üniversite öğrencisiyim. Her gün yeni bilgiler keşfedip bu bilgileri paylaşmak, farkındalık yaratmak, insanların hayatlarına biraz olsun iyi bir şekilde dokunabilmek ise beni ben yapan motive kaynaklarım.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.