E-Bursum, Microfon Oluyor !

microfon

2016 yılında burs sistemini adil ve demokratik hale getirmek için kurulan ve “Türkiye’nin en büyük burs platformu” olan E-Bursum, 5. yaşında Türkiye’nin en büyük gençlik platformu olmayı amaçlayarak yeni yüzü Microfon’u duyurdu.

microfon

Gençlerin finansman, eğitim ve kariyer olanaklarıyla kendilerini gerçekleştirmelerini sağlarken, #şimdisesiniyükselt diyerek onlara mikrofon tutuyor.

Geçtiğimiz sene burs sistemine ek olarak öğrencilerin kendi finansmanlarını oluşturabilmeleri için kitlesel fonlama özelliğini açtı. 18 yaşından büyük her bireyin eğitimine devam edebilmek veya eğitimle alakalı her türlü ihtiyaçlarını karşılamak için açtığı kampanyalara, #cesareteortakol diyerek kurumları ve bireysel destekçileri gençlerin bu cesaretine ortak olmaya davet etti.

Şimdi ise gençlere hem eğitim hayatları boyunca hem de mezun olduktan sonra destek olabilmek için sistemini büyüttü ve yeniledi. Gençlerin hem teknik hem sosyal becerilerini geliştirebileceği düzenli eğitimler açarak onların yetkinliklerle dolu olarak yetişmesini amaçlıyor. Sanattan tarihe, finansal okuryazarlıktan teknik eğitimlere kadar hemen her konuda gençlerin yararlanabileceği bir platform olma yolunda ilerliyor. Güçlü projelerinden kimisi şu an devam ederken yeni projelerin ise yakında ekleneceğini duyuruyor.

Eğitimlerin yanı sıra gençleri farklı staj programlarıyla iş hayatına hazırlıyor. Hem farklı şirketlerin/kurumların staj arayışlarını 1,5 milyonu aşkın üyelerine duyurup onların en doğru şekilde eşleşmelerini sağlarken bir yandan da hem eğitim hem staj programı içeren yeni nesil bir staj projesine de hazırlık yapıyor. 2022’de projesini açıklayacağını duyuruyor.
Staj fırsatlarının yanında iş olanaklarıyla da gençlerin yanında olan microfon, onların mezuniyetlerinin ilk senelerinde hayallerindeki işlerle eşleşebilmelerini sağlıyor.

Bugüne kadar 100 milyon TL finansmanı öğrenciyle buluşturan microfon, 50.000 öğrencinin de eğitim ve kariyer fırsatlarından yararlanmasını sağladı. Yeni marka ve yeni web sitesiyle kocaman bir gençlik platformuna dönüştü. Değer ortakları Akbank, Ashoka, Borusan Holding, Esas Holding, Kale Holding, Mazars Denge ve 200’den fazla değer ortağıyla şimdi gençler için yeni projeler üretmeye devam ediyor. microfon.co gençleri bekliyor!

microfon

Microfon Nedir?

Microfon, 2016 yılında kurulan, gençlerin güçlendirilmesi için finansman, eğitim ve kariyer alanlarında çalışan bir girişim. Microfon gençlerin eğitim ve kariyer hayatlarında ihtiyaç duydukları alanlarda güçlenmeleri, gerekli yetkinlikleri kazanmaları ve geleceklerini sağlam bir zeminde inşa edebilmeleri için çalışan bir kuruluş. Farklı olanaklara sahip gençleri, teknolojiyi kullanarak tek bir platformda eşit şartlarda bir araya getiriyor. Bugüne kadar 100 milyon TL’den fazla finansmanın binlerce gence ulaşmasına aracılık ettikleri gibi bunun yanında 50bin kişinin eğitim ve kariyer olanaklarından faydalanmasını sağladılar.

 E-Bursum Neden Değişime İhtiyaç Duydu?

microfon

Bu değişimi Microfon ekininin kendisinden okuyoruz;

Burs ekosistemindeki büyük bir ihtiyaçtan dolayı kurduğumuz E-Bursum’un gelişim süreci boyunca, gençlerin farklı ihtiyaçlarının çözümü için de çalıştık. Finansman ihtiyaçlarına farklı çözümler sunarken eğitim ve kariyer fırsatlarını da gençlerle buluşturunca artık kocaman bir gençlik platformu olmaya başladık. Biz böyle büyüyen ve dönüşen bir toplulukken artık ismimizin bizi yeterince anlatamadığını farkettik. Bu yüzden hem ismimizi hem marka yüzümüzü değiştirdik. Yepyeni yüzümüz Microfon’la buradayız!

 

 

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer Yazılarımız

İletmen’e 70 Milyon TL Değerleme Üzerinden Yatırım

Sosyal Girişime Vergi Avantajı Sağlanmalı

Abrakadabra Games, İlk Yatırımını WePlay Ventures’dan Aldı

Dünyanın İlk SMS’i NFT Olarak Satışa Sunuluyor

TalentGrid, Yazılımcıların Şirketlerdeki İşe Alım Sürecini Anlamak Üzere Yeni Raporunu Yayınladı

Guccio Gucci, 1921 Yılında Kurulan Markanın Hikayesi

Twitter’a Tiktok Benzeri Video Özelliği ve Tek Seferlik Uyarı Sistemi Geliyor!

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri Linkedin hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.