Vakko, İlk Yapay Zeka (AI) Destekli Kreatif Çalışmasını Sundu

İlhamını keşif tutkusundan alan Vakko, yapay zeka ile öne sürdüğü yeni tanıtımı ile bir ilke imza atıyor. Vakko’da ilk defa reklam kampanyasının tamamı yapay zeka (AI) tarafından tasarlanıyor. Fransız mutfağından dünya lezzetlerine uzanan ve özgün lezzetler sunan Vakko L’Atelier, yeni Ice Cream kampanya görsel tasarımı ile tüm şehri saran megaboardlarda yerini alıyor.

vakko

Vakko, çağdaş ve kreatif çalışmalarıyla yeniliğin öncüsü olmaya devam ediyor. Teknoloji ve inovasyon çalışmalarına önem veren ve bu konudaki gelişmeleri yakından takip eden modanın öncüsü Vakko, yeni Ice Cream kampanya görsel tasarımının tamamını yapay zeka teknolojisiyle gerçekleştirdi. Heyecan verici bir teknoloji devrimiyle ilk kez bir kampanya görselini megaboardlara taşıyan Vakko, yapay zekanın dinamik gelişimini desteklediğini gösterdi.

Vakko Ice Cream, tadını gerçek meyvelerden alan Sorbet Exotique, Nature Au Chocolat, Caramel Sale, Gingembre, Cafe Turc, Chocolat, Vanilla, Sorbet Citron, Sorbet Mango, Sorbet Coconut, Sorbet Framboise ve Macarons gibi dondurma ve sorbe çeşitleri ile lezzetli bir yaz deneyimi yaşatıyor.

vakko

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri İnstagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri Linkedin hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

İlgilinizi Çekebilecek Diğer İlham Al Yazılarımız

Tuhaf Girişim Hikayeleri

Girişimcilerin Mutlaka Okuması Gereken 10 Kitap

Girişimcilerin Mutlaka İzlemesi Gereken Tedx Konuşmaları

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.