Twitter’dan Bir Yenilik Daha; Renkli Onay İşaretleri

22 Şubat Çarşamba Neler Oldu? 📢

Elon Musk Cuma günü yaptığı açıklamada Twitter‘ın önümüzdeki hafta çok renkli yeni bir doğrulama onay işaretini geçici olarak kullanıma sunacağını söyledi.

Yeni Twitter güncellemesi neleri içeriyor?

Twitter

Musk’ın söylediğine göre, bu şemaya göre, şirketler altın, hükümet yetkilileri ise gri bir onay işareti alacak. Muhtemelen şu anda bazı önde gelen hesaplarla denediği “resmi” onay işaretine benzeyecek ve mavi tik ünlü olmasalar bile bireylere tahsis edilecek. Bu da mavi tik işaretinin eski doğrulanmış hesaplarda ve Twitter’ın aylık 8 dolarlık yeni ücretli planını satın alan kişilerde kullanılacağı anlamına geliyor.

Musk, şirketin yeni doğrulama sistemi hayata geçmeden önce tüm doğrulamaları manuel olarak yapmayı hedeflediğini de sözlerine ekledi.

Bireylerin belirli bir kuruluşun parçası olup olmadıklarını belirtmek için ikinci bir küçük logoya sahip olabileceklerini söyleyen Musk, kuruluşun da bireyin kendilerini temsil ettiğini veya bir şekilde onlarla birlikte çalıştığını doğrulaması gerektiğini sözlerine ekledi.

Af geliyor!

Twitter

Elon Musk geçtiğimiz günlerde askıya alınan hesaplara af getirileceğini de duyurdu. Taklitçiliğin önüne geçmek isterken, askıya alınan hesapları yeniden aktif hale getirme isteği insanları şaşırttı. Şirket konuyla ilgili yakın zamanda herhangi bir açıklama yapmamıştı.

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.