Threads’e Fotoğraf Çekme ve Taslaklara Kaydetme Özellikleri Geldi!

threads

Instagram’ın Threads uygulaması, sosyal medya deneyimini bir adım öteye taşıyor: Kullanıcıların anlık fikirlerini paylaşırken taslakları saklayıp, fotoğraf çekme işlemini tek bir dokunuşla gerçekleştirmelerini sağlayarak, ‘anlık’ kavramına yeni bir boyut kazandırıyor.

Instagram‘ın Threads uygulaması, kullanıcıların taslakları kaydetmesine ve uygulama içinde fotoğraf çekmesine olanak tanıyor. Instagram başkanı Adam Mosseri bu özelliklerin “fikirleri o anda paylaşmayı kolaylaştırmak” için tasarlandığını söyledi. Threads, X (eski adıyla Twitter) ile rekabetini artırıyor. Threads bir seferde yalnızca bir taslak kaydederken, X birden fazla taslak kaydetmeye izin veriyor.

threads

Threads, kullanıcıların daha sonra paylaşmak istedikleri gönderileri yazmalarına ve kaydetmelerine olanak tanıyan bir taslak özelliği sunuyor. Ayrıca uygulama içinde fotoğraf çekebilme özelliği de bulunuyor. Bu güncelleme, kullanıcıların anında fotoğraf paylaşmasını kolaylaştırıyor ve süreci daha hızlı hale getiriyor.

Threads, X’e karşı daha rekabetçi olabilmek için sürekli olarak yeni özellikler ekliyor. Platform, kullanıcıların istek ve ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde tasarlandı ve sürekli olarak güncelleniyor. Bu güncellemeler kullanıcı deneyimini iyileştirmekte ve Threads’in diğer sosyal medya platformlarıyla rekabet etme kabiliyetini artırıyor.

Insider, 200 Milyon Dolarlık CARR Hedefine Ulaştı!” içeriğimizin detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #GündemYazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.