Tıktok’un Yeni Artırılmış Gerçeklik Efekti Vodafone Freezone İle Türkiye’de

1 Mart Çarşamba Neler Oldu? 📢

Vodafone Freezone’da Artık Tıktok Da İnternetinden Yemeyecek

Vodafone FreeZone, genç müşterilerine sunduğu faydalara bir yenisini daha ekledi.  Dünyada ve Türkiye’de en çok indirilen uygulamalar arasında yer alan TikTok, FreeZone Güzellikleri kapsamında tarifelere ek verilen internetinden yemeyen uygulamalar arasına katıldı. TikTok’un yeni Çokkullanıcılı Artırılmış Gerçeklik (AR) Efekti özelliği de ilk kez Vodafone ile birlikte Türkiye pazarına sunuldu.

2 Mart 2022 – Türkiye’nin dijitalleşmesine liderlik etme vizyonuyla faaliyet gösteren Vodafone, gençlik markası Vodafone FreeZone ile 26 yaş altı müşterilerine yenilikçi ürün ve hizmetler sunmaya devam ediyor. Sınırsız uygulamalar dünyasını sürekli genişleten Vodafone, dünyada ve Türkiye’de en çok indirilen ve zaman geçirilen uygulamalar arasında ilk sıralarda yer alan TikTok’u FreeZone Güzellikleri kapsamında tarifelere ek verdiği internetinden yemeyen uygulamalar arasına ekledi. TikTok ayrıca, yeni Çokkullanıcılı Artırılmış Gerçeklik (AR) Efekti özelliğini de ilk kez Vodafone FreeZone ile birlikte Türkiye pazarına sundu. Vodafone’a özel tasarlanan yeni fırça özelliğiyle, FreeZone’lular TikTok’ta arkadaşlarıyla birlikte gerçek zamanlı çizimler yapabilecek.

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin, şunları söyledi:

Vodafone olarak, dünyanın en büyük içerik sağlayıcısı markalarıyla işbirliği yaparak sınırsız uygulamalar dünyasında müşterilerimizin sınır tanımayan bir internet deneyimi yaşamalarını hedefliyoruz. Aynı zamanda global ve yerel trendleri takip ederek mevcut kategorilerimizin içeriğini güncel tutmaya odaklanıyoruz. Son olarak, FreeZone Güzellikleri kapsamında TikTok’u da internetinden yemeyen uygulamalar arasına ekledik. TikTok, müşterilerimizin yoğun ilgi gösterdiği bir uygulama.

Bugün her iki müşterimizden biri TikTok’u kullanıyor. Bu müşterilerimiz aylık ortalama TikTok yönüne 2 GB data kullanımı yapıyor ve yine aylık ortalama 16 saat TikTok’ta vakit geçiriyor. TikTok ile yaptığımız işbirliğiyle müşterilerimizin hayatını önemli ölçüde kolaylaştıracağımıza inanıyoruz. İşbirliği kapsamında, TikTok’un Vodafone’a özel tasarladığı yeni Çokkullanıcılı Artırılmış Gerçeklik (AR) Efekti özelliğini de genç müşterilerimize sunuyoruz. Bu özellikle, gençlerimiz TikTok’ta yaratıcı içerikler üretebilecek. Vodafone FreeZone markamızla, her zaman gençlerin yanında olmaya devam edeceğiz.

5G uyumlu fırça

TikTok’un yeni Çokkullanıcılı Artırılmış Gerçeklik (AR) Efekti bir tür fırça özelliği taşıyor. 5G uyumlu olan bu özellik, TikTok’ta pek çok farklı kurgu için kullanılabiliyor. Buna göre, bir kullanıcının başlattığı bir çizimi bir başkası tamamlayabiliyor ya da yapılmış bir çizimin ne olduğu tahmin edilebiliyor. Vodafone FreeZone’a özel oluşturulan fırçalarla kullanıcılar birbirinden yaratıcı tasarımlarla birbirine meydan okuyabilecek ya da tek kullanıcı olarak bu özelliği kullanabilecek.

Dijitalde ilk 3 ay %30 ek indirim 

Vodafone, FreeZone faydalarını daha fazla gence ulaştırmak amacıyla, 26 yaş altı tüm müşterilerine tarifeden bağımsız olarak FreeZone avantajlarını sunmaya başladı. Bu kapsamda, Vodafone’a gelen gençlere, hangi tarifeye gelirse gelsin, dijitalde ilk 3 ay %30 ek indirim sunuluyor. SOS özelliği sayesinde yeni gelen tüm gençlere ayda bir kez 1 gün boyunca sınırsız internet hakkı sağlanıyor. Gençler, tarifelerine ek sınırsız WhatsApp, TikTok ve gaming faydasına da sahip oluyor.

FreeZone’a gelen gençlere GB hediye

Vodafone FreeZone Güzellikleri kapsamında 26 yaş altı müşterilere tarifelerine ek pakette bulunan uygulamalarda geçerli +2GB ya da sınırsız GB otomatik olarak ücretsiz yükleniyor. Pakette, TikTok’un yanı sıra Twitch, Discord, PubG Mobile, League of Legends: Wild Rift, Teamfight Tactics Mobile, Zula Mobile, Free Fire ve sınırsız WhatsApp uygulamaları bulunuyor. Vodafone FreeZone’a gelen gençlere, FreeZone Güzellikleri kapsamında TikTok ve diğer uygulamalarda GB hediye ediliyor. Red tarifelerine gelenler sınırsız oyun uygulamaları +5GB TikTok alıyor. Diğer tüm tarifelere gelenler ise oyun uygulamaları +TikTok’ta geçerli 2GB alıyor.

Ayrıntılı bilgi için bu adresi ziyaret edilebilir.

Vodafone hakkında

Avrupa ve Afrika’nın en büyük teknoloji iletişimi şirketi olarak, kendi ölçeğinde benzersiz bir konuma sahibiz. İnovatif yaklaşımımız, teknolojimiz, bağlantı hizmetlerimiz, platformlarımız, ürünlerimiz ve hizmetlerimiz ile bireylerin yaşam, kurumların çalışma şekillerini dönüştürüyoruz. 21 ülkede mobil ve sabit ağlar işletiyor, 52 ülkede daha mobil ağlarda iş ortaklıkları yürütüyoruz. 31 Aralık 2021 itibarıyla, 300 milyondan fazla mobil müşterimiz, 28 milyondan fazla sabit genişbant müşterimiz ve 22 milyondan fazla TV müşterimiz bulunuyor. 

Nesnelerin İnterneti (IoT) alanında dünya lideri bir şirket olarak, 142 milyondan fazla cihaz ve platformu birbirine bağlıyoruz. Bu bağlantıları sağlamak için benimsediğimiz inovatif yaklaşımla, toplumun daha temiz ve güvenli şehirler, daha iyi ulaşım ve daha gelişmiş tarım konularındaki beklentilerine yanıt veriyoruz. Dijital liderliğimizle, bir yandan devletlerin sağlık ve eğitim hizmetleri sunma, bir yandan da Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeler (KOBİ’ler) başta olmak üzere kurumların müşterilerine hizmet sunma şekillerini dönüştürüyoruz. 

2022’de 15. yılını kutlayan M-Pesa ile Afrika’da finansal teknoloji alanına köklü değişiklikler getirdik. Bugün 51 milyondan fazla kişinin finansal hizmetlere güvenli, uygun maliyetli ve uygun bir şekilde erişmesini sağlayan M-Pesa, bölgenin en büyük finansal teknoloji platformu haline geldi.

Daha iyi bir gelecek için kapsayıcı ve sürdürülebilir bir dijital toplumu mümkün kılan bağlantı hizmetleri sunmayı amaçlıyoruz. 2040’a kadar net sıfır emisyon hedefine ulaşmak; 2025 yılına kadar Avrupa ve tüm operasyonlarımız genelinde elektriğin %100’ünü yenilenebilir kaynaklardan sağlamak; yedekli şebeke ekipmanımızın %100’ünü yeniden kullanmak, geri satmak veya geri dönüştürmek yoluyla gezegenimiz üzerindeki etkimizi azaltmak için önemli adımlar atıyoruz. Kırsaldaki toplulukların, öğrencilerin ve iş arayanların internete erişim olanaklarını genişletebilmek için proaktif çalışmalar yürütüyoruz. Vodafone Vakfı çatısı altında, 30 yılı aşkın bir süredir, Avrupa ve Afrika’daki toplulukları sağlık, eğitim ve eşitlik alanlarında desteklemeye devam ediyoruz.

Doğum ve ebeveyn izni politikalarımızla çeşitliliği ve dahiliyeti destekliyor; bağlantı çözümlerimizle kadınların güçlenmesini sağlıyor; kadınların, kız çocuklarının ve genel olarak tüm toplumun eğitime ve dijital becerilere erişimini mümkün kılıyoruz. Irk, etnik köken, engellilik hali, yaş, cinsel yönelim, cinsiyet kimliği, inanç, kültür veya din ayrımı yapmaksızın tüm bireylere saygı duyuyoruz. 

Daha fazla bilgi için www.vodafone.com adresini ziyaret edebilir, @VodafoneGroup Twitter hesabımızı takip edebilir ve www.linkedin.com/company/vodafone adresinden LinkedIn bağlantısı kurabilirsiniz.

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri İnstagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri Linkedin hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer Yazılarımız

Yemek Sipariş Uygulamalarına En Çok Gelen 8 Şikayet!

2M: Minerva Meta Serileri I. NFT Start

Instagram Akış Videolarına Altyazı Geliyor

24 Saatte İş, Kadınların İş Hayatında Karşılaştığı Zorluklarla İlgili Anket Düzenledi

Dijital Dünyanın Kadınları X Media Art Museum’da

Beyninizi Mutlu ve Sağlıklı Tutmak İçin Ne Yapmalısınız?

Serra Taş

Müzikten, spordan ve gezmekten keyif alan bir üniversite öğrencisiyim. Her gün yeni bilgiler keşfedip bu bilgileri paylaşmak, farkındalık yaratmak, insanların hayatlarına biraz olsun iyi bir şekilde dokunabilmek ise beni ben yapan motive kaynaklarım.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.