TikTok’ta yeni bir dönem: LIVE Studio ile bilgisayar üzerinden canlı yayın!

TikTok

Popüler video platformu TikTok, yeni ürünü TikTok LIVE Studio ile canlı yayın deneyimini bilgisayara taşıyor. TikTok hesabına sahip olan kullanıcılar, artık bilgisayarlarından canlı içerik üretebilecek ve paylaşabilecek.

TikTok’un kullanıma sunduğu LIVE Studio, Windows işletim sistemine sahip bilgisayarlara indirilebiliyor. Bu yeni yazılım, TikTok hesabına sahip olan herkesin canlı yayınlarını bilgisayarlarından daha kolay ve özgün bir şekilde yapmasını sağlıyor.

TikTok kullanıcıları, LIVE Studio’yu kullanarak aynı anda en fazla 10 sahneyi özelleştirebiliyor. Her sahne, farklı kaynaklardan video ve ses çekmeyi mümkün kılıyor. Bu da kullanıcılara Elgato capture kartı gibi cihazlardan veya Steam gibi programlardan alınan içerikleri canlı olarak TikTok üzerinde paylaşma olanağı tanıyor.

TikTok

Detaylı CANLI Ayarları ve Veri Analizi

Kullanıcılar, TikTok Live Studio’nun sunduğu CANLI yayın ayarları bölümünde yayın başlıklarını, kapak fotoğraflarını ve etiketlerini düzenleyerek potansiyel izleyici kitlelerini genişletebiliyor. Ayrıca, Live Studio ile ses ve video ayarlarından canlı yayın verilerine kadar bir dizi detaylı bilgiye erişim sağlanabiliyor. Live Studio’da Multi-guest veya co-host özelliklerini kullanarak çoklu konuğun katılım sağlayabildiği interaktif yayınlar yapılabiliyor. Dahası yayın hedefi belirlemek, hem dikey hem de yatay yayın verebilmek, ücretsiz efektleri kullanmak da mümkün.

Canlı sohbet bölümü, izleyicilerden gelen yorumları, hediyeleri ve emojileri görüntüleme imkanı tanırken, kullanıcılara sohbetlerini filtreleme ve düzenleme seçenekleri sunuyor. LIVE Studio, etkileşimler için çeşitli araçlar sağlayarak içerik üreticilerine daha fazla yaratıcılık imkanı sunuyor.

Bu güncelleme, TikTok’un içerik üreticilerine sunduğu avantajları artırarak, canlı yayın deneyimini daha da zenginleştiriyor. LIVE Studio’nun detaylı kullanım kılavuzuna ulaşmak için TikTok’un resmi erişim başvurusu sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

19 Mart Salı Neler Oldu?” içeriğimizin detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.