Stunetwork Senior Akademi 2022 Başvuruları Başladı!

Senior Akademi

Stunetwork Senior Akademi Başvuruları Başladı!Senior Akademi

Stunetwork lisede girişimciliği desteklemek, liseli fikirleri girişimci yapmak için 1 ay sürecek olan Senior Akademi etkinliği ile geri dönüyor. Senior Akademi; birbirinden değerli eğitmenler tarafından girişimcilik eğitimleri alacak, girişimleri ve girişimcileri yakından tanıyacak, kişiye özel mentorluklarla fikrini girişimi yapacak liseli girişimci adayları için düzenleniyor.

Bu sene ilkini düzenlediği Senior Akademi ile Stunetwork, girişimciliğin ve yaratıcılığın lisede geliştiğine ve liseliler için bu gelişimi destekleyen mekanizmaların yeteri kadar olmadığına inanıyor.

Bu soruna bir çözüm olarak akran öğrenimi ile deneyim aktarımı sağlayacağı akademide; lise hazırlık, 9, 10, 11 ve 12.sınıf öğrencileri için 25 Haziran-23 Temmuz tarihleri arasında yüz yüze ve online olarak sertifikalı girişimcilik akademisi gerçekleştirecek.

 

Senior Akademi’de;

Senior Akademi

Eğitimler: Senior Akademi’nin ilk haftasında birbirinden değerli eğitmenler tarafından gerçekleştirilecek eğitimlerde, fikrini nasıl girişimin haline getirebileceğini öğreneceksin.

Startuplar: Senior Akademi’nin 2. haftasında startuplar ve girişimcilerle tanışacak, deneyim ve hikayeler öğrenecek, fikrini deneyimler ışığında geliştirebileceksin.

Mentorluk: Senior Akademi’nin 3. haftasında fikrini geliştirmek için ihtiyaçlarını öğrenip, destek alacağın mentorluk ve danışmanlık hizmetinden faydalanabilirsin.

Senior Akademi

Senior Akademi içerisinde networking etkinlikleri için yüz yüze 4 mutfak, 20+ saat eğitim, 5+ girişimci hikayesi, 30+ saat mentorluk ve bol bol eğlence var! Eğer sen de “güzel fikirlerim var ama lisedeyim” diye düşünüyorsan arkanda Stunetwork var! Senior Akademi’de fikrin, girişimin olsun.

Ödüller ve sertifika için başvurmayı unutma!
Başvurmak İçin Tıkla!

Erken başvuru dönemini kaçırma, son gün 12 Haziran!

 

Stunetwork Kimdir?

Senior Akademi

Stunetwork liseliler için geliştirdiği networking modeli ile etkinlikler düzenleyen, öğrenciler arasında networking, girişimcilik gibi kavramları yaygınlaştırmayı amaçlayan bir girişim olarak 2019 yılında lise öğrencileri Melih Şahaner ve İsa Demirci tarafından kurulmuştur. İlk etkinliği, “Ömer Nart ile Networking nedir?” ile birlikte etkinlikler düzenleyen ve bizzat katılan Stunetwork ekibi, çeşitli etkinliklerde mentorluk ve workshop medya sponsoru olarak liselilerle bir araya gelmiş; Asansör Konuşması ve Lisede Networking gibi eğlenceli eğitimlerle çalışmalarına devam etmiştir.

Pandemiyle birlikte kısa bir süre çalışmalarına ara veren ekip, 2022 itibariyle yeni bir logo ile yeni maceralara yelken açmakta ve Senior Akademi ile yeniden liselilere destek olmayı hedeflemektedir.

 

 

 

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

İsmail Karaçengel

Bahçeşehir Üniversitesi Yeni Medya
Girişim Haberleri Kurucusu

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.