Yatırım App’i Stash, 40 Milyon Dolar Yatırım Aldı

Stash

Yatırım App’i Stash, T. Rowe Price Investment Management Inc. liderliğinde gerçekleşen yatırım turunu 40 milyon dolar yatırım alarak tamamladı.

Aldığı yatırımlarla adından sıklıkla söz ettiren yatırım uygulaması Stash, Goodwater Capital ve Union Square Ventures’ın katılımlarıyla gerçekleşen yatırım turunu 40 milyon dolar yatırım alarak tamamladı. 2019 senesinde aldığı 65 milyon dolarlık yatırım ve aldığı yeni yatırım ile şirketin yatırım miktarı toplamda 520 milyon dolara yükseldi

2 milyonu aşkın aktif kullanıcıya sahip olan Stash, yatırım yapmaya başlayan yeni kullanıcılara şirketlerden fractional hisse satın almalarını sağlıyor. En düşük abonelik fiyatları 3 dolardan başlayan Stash’in açıklanan verilere göre 2022 yılına ait geliri 100 milyon dolara ulaşmıştı.

Kişiselleştirilmiş yatırım tavsiyeleri sunan ve otomatize yatırım planları ile dikkat çeken Stash, akıllı portfolyolar aracılığıyla kullanıcıların yatırımlarını çeşitlendirmelerine olanak tanıyor. Ayrıca şirketin açıkladığı kullanıcı verilerine göre her beş aboneden biri, yalnızca ilk altı ay içinde bin doların üzerinde birikime ulaşabiliyor.

14-21 Ekim 2023 Yatırım Alan Girişlerimler” raporumuzu detaylı bir şekilde incelemek için tıklayınız.

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #YatırımHaberleri İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.