Sırt Çantanızda Taşıyabileceğiniz Katlanabilir Scooter

Scooter

Martı gibi elektrikli scooterlar bu ara çok moda ve baktığımız her yerde. Kısa seyahatler için mükemmel olan bu aracın daha kullanışlı halini yapmışlar desek, e bi de katlanıyor desek? Karşınızda Blizwheel E-Scooter!

Kaliforniya merkezli şirket Blizwheel, daha öncesinde ürettiği elektrikli patenle 4 yıl önce kitlesel fonlama sitelerinde oldukça yankı uyandırmıştı. Hizmete sundukları bu elektrikli scooterlar ise hızlı, ultra hafif ve taşınabilir olduğundan gittiğiniz her yere yanınızda götürebilirsiniz. Pürüzsüz sürüşü ve kompakt tasarımı ile trafiğe takılma veya park yeri bulma konusundaki endişeleri ortadan kaldırıyor.

Blizwheel e-scooter’lar, ortalama e-scooter’lardan %70 daha hafif, bu da taşımanmasını kolaylaştırıyor ve sürüşünü daha da hızlı hale getiriyor. Sitesinde belirtildiği üzere bu e-scooter o kadar kompakt ki ister sırtınızda taşıyabilir isterseniz çalışırken masanızın çekmecesine yerleştirebilirsiniz. Tamamen katlamak istemeyeceğiniz durumlar olabilir, bu noktada ihtiyaçlarınıza bağlı olarak, tutamağından taşınacak şekilde tamamen katlanabilir veya yarıya kadar katlanabilir, böylece onu tekerleğinden istediğiniz yöne çekebilirsiniz.

Bu scooterların Standart modeli 3,9 kg iken Pro model 5,4 kg ağırlığında. Ve standart versiyonunda, 200 W’lık iki motor bulunuyor. Saatte 19 km’ye kadar maksimum hız yapabilen standart versiyonunun yanında Pro model de mevcut. Bu modelde ise 300 W’lık 2 motor yer alıyor. Bu da maksimum hızın yaklaşık 24 km’ye kadar erişilebilmesine olanak sağlıyor.

Dönüş sinyali ile donatılmış arka ve ön LED ışıklarıyla karanlıkta bile güvenli bir sürüş hissi veren bu elektrikli scooter’ın gövdesi uçak sınıfı alüminyum kullanılarak yapılmış. Ayrıca özel poliüretan süspansiyon kullanılmasının avantajını da sürüş sırasında görebilirsiniz; scooter kullanıcıya ağır sarsıntılar hissettirmiyor. Gidonun üst kısmındaysa, sürücülerin yolculuk ve e-scoot bilgilerini görebilmeleri için dijital panel bulunuyor.

Daha detaylı bilgiye ulaşmak için lütfen buraya tıklayın.

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer Yazılarımız

Getir, Şok Marketler’e Ortak Oluyor!

2021 Mobil Uygulama Kullanımı Ve Trend Startuplar

DİA Yazılım, 330 Bayi ile Tüm Türkiye’de

Instagram’a Durum Paylaşma Ve Ara Ver Adında Yeni Özellikler Geldi

Çinli Emlak Devi Evergrande, 300 Milyar Doları Aşan Borcu Ile İflas Bayrağını Çekti

Blockchain Nedir?

Dilerseniz Girişim Haberleri İnstagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri Linkedin hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Ayça Doğan

Gezmeyi, hayal kurmayı, yeni kültürleri ve dilleri öğrenmeyi seven bir üniversite öğrencisiyim. Okumak ve devamlı araştırarak kendime bir şeyler katmak ve bunları insanlarla paylaşmak beni ben yapan temel yapı taşlarından.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.