DİA Yazılım, 300 Bayi İle Türkiye’de

DİA Yazılım

Bulut teknolojisi, şirketlerin çok daha hızlı büyümek ve ölçeklendirme için kullanabilecekleri daha esnek kaynaklar sunarken; 2021’in sonunda, tüm kurumsal altyapıların yüzde 67’sinin bulut tabanlı olması bekleniyor. Türkiye’nin bulut teknolojisi ile hizmet veren en gelişmiş ERP yazılımı DİA Yazılım, bayi sayısını yüzde 22 artırarak 330 bayiye ulaştı. Öte yandan 2021 3. çeyreğinde bulut ve lisans gelirlerini yüzde 63 ve toplam gelirlerini de yüzde 55 artırmayı başardı.

DİA Yazılım

DİA Yazılım Genel Müdürü Suha Onay, Gartner kaynaklarına göre, genel bulut sektöründen elde edilen gelirin 2018’de 175 milyar dolardan 2022’de 331 milyar dolara yükselmesinin beklendiğini belirterek, “Ticari işletmelerde kullanımı giderek artan bulut yazılımlar, iş hayatında veri güvenliğini ve birçok kolaylığı bir arada sunuyor. Pandemiyle birlikte bulut teknolojisi hızla büyümeye devam ediyor. Özellikle geçmişte ERP tecrübesi olan girişimcilerden çok fazla bayilik başvurusu alıyoruz” dedi.

DİA Yazılım

Bayi sayılarını yüzde 22 artırarak, 330 bayiye ulaşmayı başardıklarının altını çizen Onay, “DİA Yazılım, gelen yoğun taleple beraber bayi sayısını artırmaya devam ediyor. DİA Bayisi olan işletmeler, tahsilat riski olmayan kazanç modeli, online satış imkanı, ücretsiz online eğitimler, teklif koruma sistemi ve daha birçok avantaja sahip oluyor” şeklinde görüşlerini dile getirdi.

DİA Yazılım AŞ: 2004 Yılında KOSGEB Teknoloji Geliştirme Desteği ile ODTÜ Teknokent’te kuruldu. Ticari yönetim sistemi olarak her sektörden KOBİ’nin iş yönetim süreçlerini kontrol ve takip etmelerini sağlayan, birbirine entegre çalışan ticari yazılımlar için çalışmaktadır. TÜBİTAK ve Avrupa Birliği destekli uluslararası Ar-Ge projelerinde yer alarak sürekli Ar-Ge yeteneğini geliştirmektedir. Kurumsal Kaynak Planlama (ERP) yazılımı olarak, muhasebeden üretime, stok-depo yönetiminden diğer tüm satış ve satın alma süreçlerine kurumların iş süreçlerine verimlilik ve hız katmayı amaçlayarak yola çıkmıştır. Tamamen DİA Yazılım AŞ. tarafından geliştirilmiş özel bir altyapı üzerinde ve bulut teknolojisi ile çalışan DİA, SaaS (Software As A Service – Hizmet Olarak Yazılım) modeliyle pazarlanmakta ve KOBİ’lerin maliyetlerini düşürmekte, verimliliklerini arttırmaktadır.

DİA Yazılım

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer Yazılarımız

2021 Mobil Uygulama Kullanımı Ve Trend Startuplar

Instagram’a Durum Paylaşma Ve Ara Ver Adında Yeni Özellikler Geldi

Fatma Nudiye Yalçı, Turkey’s First Female Playwright

Çinli Emlak Devi Evergrande, 300 Milyar Doları Aşan Borcu Ile İflas Bayrağını Çekti

Blockchain Nedir?

Dilerseniz Girişim Haberleri İnstagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri Linkedin hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.