/

Microsoft Teams Nasıl Kullanılır

Microsoft teams, pandeminin de etkisiyle tüm dünyada kullanılmaya başlandı. Online platformların iş hayatında resmen var olması durumu özellikle özel şirketlerde ekip yönetimi için çeşitli platformlara ihtiyaç duyuldu. Bunlardan en yaygın kullanılanlardan birisi de Microsoft teams. Bu yazıda Teams’te neyi ve nasıl yapabileceğinize değineceğiz.

Ekipler ve Çalışma Alanı 💼

Ekipler, işinizi veya projenizi yönetmek için kendi ekibinizi kurabilirsiniz. Ekibinizle birlikte Teams’in içinde chat özelliğini kullanabildiğiniz gibi program üzerinden aramalar da yapılabiliyor her türlü dosya türünü ekip içinde paylaşabiliyorsunuz. İstediğiniz zaman istediğiniz ekip arkadaşlarınla toplantı açabilirsiniz. Kendi toplantılarınızı ise takvim üzerinden kontrol edebilir ve katılabilirsiniz. Toplantı URL si ile ekip içi veya dışından insanlarla toplantı yapabilirsiniz. Ayrıca “Front row” özelliğini de kullanarak katılımcıların oda içindeki yerlerini belirleyebilirsiniz.

Teams Eğitim 🎓

Teams eğitim ile öğretmenler öğrencileri ile sınıflar halinde iletişim kurabilir, sınav belirleyip ödev verebilirler. Bu özellik ülkemizde de bazı üniversiteler ve fakülteler tarafından aktif olarak kullanılmaktadır. Ayrıca Teams içindeki uygulamaları kullanarak da hava durumu kontrol etmek te dahil pek çok yan işlevi de uygulama içinden yapabilirsiniz.

Ms Teams İndirme ⬇️

Eğer Windows işletim sistemi olan bir bilgisayarınız varsa en hızlı indirme yolu Microsoft Store üzerinden indirmektir bilgisayardaki arama kutusuna yazarak Microsoft Store’u bulabilirsiniz. İçerisinde Microsoft teams araması yaptıktan sonra kalan tek işlem yükle butonuna basmak.

Ekran goruntusu 2023 09 07 165524 1

Eğer Web üzerinden indirmeniz gerekiyorsa buraya tıklayın. Site içinden görseldeki butona basarak kurulumu yapabilirsiniz.

Ekran goruntusu 2023 09 07 172036 2

Microsoft Teams Login 👤

Kurulumu yaptıktan sonra arama kutusundan aratıp bastığınızda ekran giriş isteyecek. Bu noktada ilgili mailinizle giriş yapmaya dikkat edin, e-postalar karışmasın. Bilgileri girdikten sonra, Teams’e Hoş Geldiniz! Artık teams üzerinde kendi ekibinizi kurabilir, ekibe katılabilirsiniz. Program üzerinden Çalışma alanını ekibinizle birlikte dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz.

 

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #YatırımHaberleri Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.