/

Homebrew yeni fon için 50 milyon dolar hedefliyor!

homebrew

Homebrew adlı risk sermayesi şirketi, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na yapılan yeni bir başvuruya göre, yeni bir fon için 50 milyon dolar hedefliyor.

Homebrew, San Francisco merkezli bir risk sermayesi firmasıdır. Bu şirket, 2013 yılında Satya Patel ve Hunter Walk tarafından kurulmuştur. Homebrew, genellikle erken aşama teknoloji şirketlerine yatırım yaparak tanınır. Özellikle, başlangıç ​​aşamasındaki girişimlere odaklanarak onlara finansman sağlar ve büyümelerine yardımcı olur. Yatırım portföyünde birçok başarılı teknoloji şirketi bulunan ve şirket, girişimcilere danışmanlık ve ağ oluşturma konularında da destek sunan Homebrew, yeni bir fon için 50 milyon dolar hedefliyor.

homebrew

Homebrew’un yaklaşık iki yıl önce Satya Patel ve Hunter Walk’un yalnızca Homebrew’un genel ortakları tarafından finanse edilecek daha ileri aşamalı bir sürekli model peşinde olduklarını söylediği göz önüne alındığında, bu başvuru biraz sürpriz oldu. Ancak birçok şirket belirli fırsatları hedeflemek için aynı anda birden fazla fon toplamaktadır; örneğin, bazı erken aşama şirketleri ana araçlarını desteklemek için fırsat odaklı ikinci bir fon da toplamaktadır.

homebrew

Homebrew’un bu amaçla bir fon yaratma arayışında olduğu bildirilirken, SPV’leri belirli devam yatırımlarında orantılı çekler yazmak için kullandığını söyleyen kaynağa göre, bunun yerine bir fon yaratmak istiyor. San Francisco merkezli şirket tarihsel olarak tohum aşamasındaki yatırımlara odaklanmış olsa da 2013’ten bu yana 200’den fazla yatırım yaptı. Mart 2022’de Homebrew, süresi dolmayan bir fon yapısına sahip bir fon başlatacaklarını duyurdu.

X, Yakında Reklamverenlerin İçerik Oluşturucuların Profillerinde Reklam Yayınlamasına İzin Verecek!” içeriğimizin detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.