/

“HealthUp” Ankara’nın İlk Sağlık ve İlaç Temalı Girişimcilik Zirvesi Tamamlandı!

Girişimlere inovatif çözümler sunan Girişimci Parkı ve Lokman Hekim Üniversitesi Sağlık ve İlaç Teknoloji Merkezi ana partnerliğinde düzenlenen HealthUp Girişimcilik Zirvesi, ekosistemin en değerli parçalarını bir araya getirdi. 17 Aralık 2022 tarihinde LHUSTEK Konferans Salonu’nda düzenlenen etkinlikte, Türkiye’nin önde gelen melek yatırımcıları ve başarıyla fonlanan girişimlerin kurucuları sağlık dikeyinde faaliyet göstermek isteyen katılımcılarla tecrübelerini paylaştı.

Katılımcılarını Lokman Hekim Üniversitesi Sağlık ve İlaç Teknoloji Merkezi’nde fiziksel olarak ağırlayan HealthUp bilgiyi, beceriyi ve deneyimi daha erişilebilir kılmak ve yenilikçi fonksiyonel ürün veya hizmetler sunabilmek için birden fazla panele ev sahipliği yaptı.

Sektörün öncülerinden Prof. Dr. Hasan Mandal ve Dr. Asım Hocaoğlu gibi isimlerin konuşmacı olarak yer aldığı etkinlik, Dünya ve Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Sektöründeki Gelişmeler ve Yenilikler başlıklı oturumla başladı. Katılımcılar, sağlık alanında faaliyet gösteren teknoloji girişimcilerinin yatırım turu kapsamında sorulara yanıt verdiği Dijitalleşen Sağlıkta Girişimcilik Paneli’ni takip etti. Program aralarında gerçekleşen networking bölümünde ise, ekosistemdeki birçok isim fuaye alanında girişimlerin standlarını gezerken etkileşimde bulunma fırsatı da yakaladı. HealthUp, yatırım sektöründe deneyim sahibi olan ve aktif olarak melek yatırımcı olan isimlerle gerçekleşen Kitlesel Fonlama ve Yatırım Ağları paneliyle sona erdi.

healthup

HealthUp, 200’ün üzerinde girişimcinin katılımıyla gerçekleşti

Girişim ve iş dünyasından deneyimli isimlerin bulunduğu etkinliğin panelistleri arasında TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal, TİTCK Başkanı Dr. Asım Hocaoğlu, Senyorapp Kurucu Ortağı Ayşenur Kaya Yalçın, MediboothVR Kurucu Ortağı ve CEO’su Çiğdem Düzgüneş, Triwi Kurucu Ortağı Alara Akçasız, Retinow Kurucu Ortağı Kübranur Kara, Fonkolay Kurucu Ortağı ve CEO’su Dr. Yavuz Selim Sılay, LEAP Investment CEO’su İmran Gürakan ve Teknoloji Yatırım A.Ş. Yatırım Direktörü Elif İnalkoç Gedikli yer aldı.

Girişimci Parkı ve LHUSTEK ana partnerliğinde gerçekleşen etkinlikte Fonkolay, Fongogo, İstanbul Consulting Group, StartupCentrum, Bilgiyi Ticarileştirme Merkezi, Diici, Teraryum, Üretken Akademi, University4Society, Circle Up, Teens In Innovation, Atlas Space, Senyorapp, Retinow, Triwi, MediboothVR, Sağlık Öğrenci Forumu, IT Governance Türkiye, İKÜ Teknoloji Transfer Ofisi, Google Developer Student Clubs, TİİBÖT, StartupMarket, Univclub ve Girişimciye Dönüş stratejik partner olarak yer alırken StartupTeknoloji, Girişim Haberleri, ‎Podcaster App, Acvison, Kidolog, Toptalent, eyexapp, KUR Akademi, E-LooPsAkademi, Mükellef, Uniqgene ve Şarj Ağı sponsor olarak etkinliğe destek verdi.

healthup

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.