Getir, 9. Ülkesi Amerika’da Hizmet Vermeye Başladı!

Getir, Bir Ülkeye Daha Giriş Yaptı

Yerli girişimimiz Getir, hizmet vermeye başladığı 8 Avrupa ülkesinden sonra Amerika Birleşik Devletleri’ne de uzandı. Amerika Birleşik Devletleri’nin en kalabalık üçüncü şehri Şikago ile yeni bir kıtaya giriş yaptı.

getir

Getir’in bu hamlesinden sonra Nazım Salur, yıl sonuna kadar Şikago’dan sonra Amerika Birleşik Devletleri’nde New York ve Boston şehirlerine de açılacaklarını söyledi. Ana hedeflerinin ise 100 binin üzerinde nüfusu olan 300 şehire ulaşmak olduğunu da ekledi.

Basın açıklamasında Nazım Salur, şu cümleleri de ekledi:

Beş harfli iki heceli, Türkçe bir kelimeyi dünyaya sevdirmek istiyoruz. Bu topraklardan çıkan bir şirketin bunu başarabileceğini tüm dünyaya göstermek istiyoruz. Kültürel ürünler ve markalar uluslararası platformlarda ülkelerin iz bırakan değerleri. Biz de Türkiye’nin değerlerini ve potansiyelini dünyaya anlatmaya katkıda bulunmak istiyoruz.

“Türkiye Genelde Klonlayan Ülkeydi, Getir Özelinde Klonlanan Ülke Olduk”

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer Yazılarımız

2021 Mobil Uygulama Kullanımı Ve Trend Startuplar

Instagram’a Durum Paylaşma Ve Ara Ver Adında Yeni Özellikler Geldi

Fatma Nudiye Yalçı, Turkey’s First Female Playwright

Çinli Emlak Devi Evergrande, 300 Milyar Doları Aşan Borcu Ile İflas Bayrağını Çekti

Blockchain Nedir?

Dilerseniz Girişim Haberleri İnstagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri Linkedin hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Serra Taş

Müzikten, spordan ve gezmekten keyif alan bir üniversite öğrencisiyim. Her gün yeni bilgiler keşfedip bu bilgileri paylaşmak, farkındalık yaratmak, insanların hayatlarına biraz olsun iyi bir şekilde dokunabilmek ise beni ben yapan motive kaynaklarım.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.