//

Fizbot, 500 Bin Dolar Yatırım Aldı!

Fizbot

Fizbot, 500 bin Dolar yatırım aldı!

Fizbot ne yapıyor?

Fizbot

Gayrimenkul sektörüne teknoloji çözümleri sunmaya odaklanmış bir yazılım şirketi olan Fizbot’un Türkiye ve Avrupa’daki ekibinde 34 kişi çalışıyor. Şirketin çözümleri, şirketlerin emlak sektöründeki teknolojik değişimin hızlı temposuna ayak uydurmasına yardımcı oluyor. Avrupa operasyonları 2022 yılında başladı ve o zamandan beri 2.500’den fazla ücretli üyeye ulaştı.

Yatırım detayları

Fizbot

Gayrimenkul sektörü için yazılım geliştiren PropTech girişimi Fizbot, Avrupa ve Türkiye’deki faaliyetlerini genişletmek için 500.000 dolarlık bir yatırım turunu geride bıraktı. Tur, mevcut yatırımcılar Murat Tora ve Burak Dayıoğlu’nun katılımıyla LEAP Investment tarafından yönetildi.

LEAP Investment 2021 yılında kuruldu. CEO’su İmran Gürakan, bu turun şirketin ilk devam yatırımı olduğunu belirtti ve şu açıklamaları yaptı;

“Geçtiğimiz yıl seed yatırımında yer aldığımız ve o günden bugüne hem ekibin yetkinliğinin hem de firmanın gelişimine en önden şahitlik ettiğimiz Fizbot, Türkiye’de ve globalde yakaladığı başarıyla bizi her daim heyecanlandırıyor. Bu bridge round ile de özellikle Avrupa’da büyümesinin ve diğer pazarlara açılmasının daha hızlı olacağına inanıyoruz. Dönüşüm teknolojilerinin etkisinin en çok görüldüğü ve kullanıcı sayısı her geçen gün daha da artan PropTech alanında sundukları çözüm ve yakaladıkları ivmeyle Fizbot’un teknoloji dünyasında ismini daha sık duyacağız.”

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.