Feign Nedir? Teneke Kafalar Kimdir?

Feign

FEIGN: Kendini Doktor Sanan Bir Deli de Olabilirsin!

Özellikle pandemi dönemi sonrasında birçok oyuncunun ve yayıncının odak noktası bir ekiple eğlenceli vakit geçirebilecekleri oyunlar haline geldi. Bu yazımızda sizler için son zamanlarda Twitch yayınlarının vazgeçilmezi haline gelen Türk bir oyun girişimi olan Teneke Kafalar Studios tarafından 23 Ekim 2021’de piyasaya sürülen Feign’i inceledik.

Feign Nedir ?

Feign

Feign maximum 12 oyuncu ile oynanabilen bir rol yapma oyunudur. Feign’de oyununa başladıktan sonra ilk olarak köyün muhtarı seçilir ,roller dağıtılır ve herkesin kendine özel bir rolü olur. Her oyuncu rolünü kullanarak hayatta kalmaya çalışır. Oyun her rolün görevini yaptığı gece ve hangi rolün hangi oyuncuya ait olduğunun ve kimin elenmesi gerektiğinin tartışıldığı gündüzden oluşur. Oyunun işleyişine göre masumlar hainleri bulmalı, hainler masumları gizlice avlamalı , tarafsızlar da kurnazlıklarını konuşturarak istediği tarafa oynamalıdır.

Feign Rolleri Nelerdir?

Feign

Genel olarak Feign içindeki roller üç ana başlık altında sıralanır, bunlar masum rolleri; gece rollerini kullanıp bilgi toplamaya çalışırlar, sabah olduğunda da topladıkları bilgilerle katilleri bulmaya çalışır ve bu katilleri gündüz vakti astırmaya çalışlar , rolün kendine ait 8 alt rolü vardır, hain rolleri; deli ve doktor hariç bütün masum rolleriyle birlikte temizlikçi ve suçlayıcı olmak üzere 2 ekstra alt kategori rolü vardır, genel amaçları bütün köyü katledip oyunu kazanmaktır ve tarafsız rolleri; oyunu bazen masumlarla bazen hainlerle bazen de sadece kendi başlarına kazanabilen tarafsız rollerdir,5 alt kategorisi vardır.

  • Masum Rolleri: Doktor, polis, gözcü, dedektif, tuzakçı, ispiyoncu, provakatör,deli.
  • Hain Rolleri: Temizlikçi,suçlayıcı.
  • Tarafsız Roller: Survivor, büyücü, seri katil, bombacı, hırsız.

Feign için kıyafet sistemi ve oyun içi dükkan güncellemesi yayınlandı.

Feign

Geçtiğimiz günlerde Teneke Kafalar Studios ekibi kendi yol planlamalarındaki beşinci büyük güncelleme olan kıyafet sistemi ve oyun içi dükkan geliştirmesi tamamlandı ve Feign ‘e eklendi. Kıyafetlerin alımı oyun içi para sistemi olan Feign kurabiyeleri ile yapılmakta.

Gelen yeni güncellemelerle her geçen gün giderek popüler hale gelen Feign’in detaylı incelemelerini Teneke Kafalar YouTube kanalında bulabilirsiniz.

Teneke Kafalar Kimdir?

Feign

9 Mayıs 2015 tarihinde bir YouTube kanalı olarak hayatımıza giren Teneke Kafalar, Twitch kanalındaki oyun yayınları ile geniş kitlelere ulaştılar. Suat Bıçakçı, Osman Balcılar ve Hilmi Namlı gibi isimlerden oluşan Teneke Kafalar ekibi yayınlarda Pubg gibi oyunları oynarken diğer yanda YouTube’da oyun testleri, yeni oyunların tanıtımları ve vloglar gibi birçok farklı içerik üretmektedirler.

Teneke Kafalar Studios ise Türkiye’den sonra Kore’de de büyük ilgi gören Feign’i geliştiren ve yayınlayan Teneke Kafalar ekibinin oyun geliştirme üzerine kurduğu bir oyun girişimidir.Teneke Kafalar Studios tarafından geliştirilen Throwia, Hobs ve son oyunları Feather Party ile hem yerli hem yabancı birçok oyuncudan olumlu dönüşler almakta.

Özellikle Twitch yayıncılarının ve izleyenlerinin en büyük eğlencesi haline gelen ekip oyunlarını geliştirmeye devam eden Teneke Kafalar’ın büyük yatırımlar alarak dünyaya açılan bir Türk oyun girişimcisi olmalarını umuyor ve başarılarından dolayı kendilerini tebrik ediyoruz.

Feign’e bilgisayarınız için Steam’den ulaşabilirsiniz. Ayrıca geçtiğimiz aylarda android için geliştirilen mobil sürümüne de Google Play üzerinden ulaşabilirsiniz.

Oyun girişimciliği hakkında detaylı bilgi edimek için tıklayınız.

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.