Starlink Türkiye’ye Geliyor

Starlink Türkiye'ye Geliyor

Starlink Türkiye için geri sayım başladı ve bu yıl içinde Türkiye’de hizmete girecek. Starlink, bir internet uydu ağı olarak biliniyor ve özellikle internet erişiminin sınırlı veya hiç olmadığı kırsal ve uzak bölgelerde yüksek hızda ve düşük gecikmeli internet kullanımını mümkün kılıyor.

Starlink Türkiye'ye Geliyor

Starlink’in Türkiye fiyatı henüz net olarak açıklanmış değil. Ancak yurt dışında bir konutta kullanmak için aylık 120 dolarlık bir ücret alınıyor. Gerekli ekipmanlar içinse 599 ila 2 bin 500 dolar arasında bir maliyet oluşuyor. Dolayısıyla Türkiye’de hizmete sunulması durumunda, döviz kurları göz önünde bulundurulduğunda aylık 3 bin 900 TL’ye kadar bir fiyatla hizmete başlanabilir. Ancak şirketin ülkemiz için özel bir düzenleme yapması ve daha uygun bir fiyat sunması da mümkün.

 

Starlink hizmetinden yararlanmak isteyenlerin resmi web sitesi üzerinden başvuru yapması gerekiyor. Ülkemizde henüz hizmet sunulmadığı için şu an için herhangi bir talepte bulunulamıyor, ancak rezervasyon yapılabiliyor. Bu için 9 dolarlık (yaklaşık 300 TL) bir depozit ücreti ödenmesi gerekiyor.

 

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #YapayZeka Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.