Ecodation’dan Ücretsiz ‘Dijital Pazarlama Yolculuğu’

Dijital pazarlamaya ilgi duyuyor ve kendini bu yönde geliştirmek istiyorsan Ecodation’dan sana çok güzel bir haber getirdik!

Öğrencilik hayatında kariyer yolculuğunu şekillendirirken öğrencilere her daim destek olan Ecodation’ın dijital pazarlama üzerine olacak ücretsiz etkinlik & eğitim serisinin ilk yayını Instagram’da başlıyor!

Dijital Pazarlama Uzmanı ve Ecodation Dijital Pazarlama & WordPress / E-Ticaret Eğitmeni Levent Yurtseven’in aktaracağı bilgiler sonunda, katılımcıların sorular sonrasında yayın sonlanacak.

#evdekalkendinigeliştir mottosuyla sizleri öğrenmeye davet eden Ecodation’ın canlı yayınına 18 Ağustos Çarşamba günü, saat 20.00’da Instagram (@ecodation) adresinden katılabilirsiniz.

Ecodation
Ecodation

 

Ecodation Nedir/Kimdir?

Yıldız Teknik Üniversitesi Teknopark alanında yer alan Ecodation; öğrencilerin kurduğu hayallere ulaşmış başarılı eğitmen kadrosu, staj imkanı, teknopark adresli, prestijli sertifika ve canlı eğitim imkanı ile öğrencilere başarılı kariyer hedefleri sunuyor.

Eğitim, yazılım ve Ar-Ge şirketi olarak karşımıza çıkan, YTÜ Teknopark ve YTÜ SEM iş birliğiyle hizmet sunan Ecodation, 76 bin öğrenciyi mezun etmiştir. Şirket, pandemi sürecinde de eğitimler sunmuştur. #evdekalkendinigeliştir mottosuyla her noktadan öğrencilere ulaşan Ecodation, öğrencilerini başarılı bir şekilde kariyer hayatına uğurluyor.

Ecodation, öğrencilerin hayallerine ulaşmış eğitmen kadrosuyla eğitim alma prensibi ile çalışarak, öğrencilere staj imkanı sunuyor. Ecodation, başarılı mezun öğrencilerine iş imkanı sunuyor veya yönlendiriyor.

Eğitim tarafında C#, Dijital Pazarlama, ERP Danışmanlığı, Mobil Kodlama, IOS Kodlama, Python, SAP ERP Finans ve Muhasebe, SAP ERP Lojistik, Siber Güvenlik, Veri Tabanı Modelleme ve SQL, Veri Madenciliği, Java Enterprise Edition, Java Standart Edition, Proje Yönetimi Uzmanlığı, WordPress & E-Ticaret, İş Analistliği, Uygulamalı Yapay Zeka, JavaScript üzerine hizmet vermektedir. Eğitimler gelen yoğun talepler doğrultusunda planlanmaktadır.

Ecodation öğrencisi olmanın avantajları;

•         Öğrenci odaklı çalışması,

•         Öğrencilerin kariyer hayatlarında kurduğu hayale ulaşmış başarılı ve uzman eğitmenlerden eğitim alması,

•         Eğitmenlerle network edinme,

•         Staj desteği sağlanması,

•         YTU Teknopark adresli sertifika verilmesi,

•         Başarılı öğrencilerine iş imkanı sunması veya yönlendirmesi,

•         Hediye eğitimler vermesi,

•         Herkes öğrensin diye ücretsiz webinar hizmeti vermeye başlaması,

•         Canlı ve ömür boyu erişimli dersler,

•         Dinamik ve genç ekibe sahip olması, hızlı aksiyon almasıdır.

 

*Bültenden düzenlenmiştir.

 

İlginizi Çekebilecek Diğer Yazılarımız

TalentGrid’den İşe Alım Süreçlerindeki Deneyimlere Odaklanılan Bir Seri: Yazılımcı Empati Serisi

5 ADIMDA ETKİN DİNLEYİCİ OLMA!!!

POLY NETWORK HACKLENDİ

Discord Nitro Abonelerine 3 Aylık Youtube Premium Hediye!

Instagram, Alışveriş Sekmesine Reklamları Getiriyor!

5 Startups That Prioritize Sustainability 

 

 

Girişim Haberleri Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

 

Sosyal Medya Hesaplarımız 

LinkedIn 

Twitter 

Instagram 

 

Ayça Doğan

Gezmeyi, hayal kurmayı, yeni kültürleri ve dilleri öğrenmeyi seven bir üniversite öğrencisiyim. Okumak ve devamlı araştırarak kendime bir şeyler katmak ve bunları insanlarla paylaşmak beni ben yapan temel yapı taşlarından.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.