CoBAC’te Girişimcilik

CoBAC

Girişimcilik yolculuğunda doğru destek, ilham ve iş birliği temel etkenlerin başında gelmektedir. Bu noktada girişimcilerin en büyük yardımcısı açık ofisler ve co-working alanlarıdır. Hem verimli hem üretken çalışma imkanı sağlayan bu alanlar, girişimcilere masa başı çalışmanın aksine birçok farklı imkan sunar. Co-working alanları girişimcileri bir araya getirerek birbirlerinden öğrenebilecekleri, fikir alışverişi yapabilecekleri ve birlikte büyüyebilecekleri bir ortam da oluşturur.

Co-working alanlarının, girişimciler için diğer avantajlar ise networking alanları, güvenilir bir iletişim ve iş birliği ortamıdır. Yaratılan bu ortam sayesinde girişimciler farklı bakış açıları ve deneyimlerini birleştirerek ortak projelerde daha verimli çalışabilirler.

CoBAC’te Girişimcilik ve Networking

CoBAC

İstanbul’un en önemli co-working alanlarından, tarihi bir atmosferin içinde modern iş/çalışma deneyimi sunan CoBAC, girişimcilere yalnızca bir çalışma alanı değil, aynı zamanda iş birliği ve networking fırsatları sunuyor. Farklı sektörlerden girişimcileri tek çatı altında bir araya getirerek iş birliği yapmaları için destek sağlayan CoBAC, girişimciler için, ortak projelerde yer almak, fikir alışverişi yapmak ve birbirinden öğrenmek için ideal bir atmosfer oluşturuyor.

Ortak hedefler doğrultusunda iş birliği yapma fırsatı, girişimcilerin ve projelerinin potansiyelini maksimize etmelerine büyük katkı sağlamakta. CoBAC’in eşsiz haliç manzarasına karşı düzenlenen networking etkinlikleri ile keyifli anlar yaşarken bir yandan da networking ağınızı genişletebilir ve güzel iş birlirliği fırsatları yakalayabilirsiniz. Bu etkinliklerde, iş dünyasının önde gelen isimleriyle, farklı sektörlerden profesyonellerle ve benzer hedeflere sahip diğer girişimcilerle buluşma fırsatı elde edebilirsiniz.

CoBAC

Blockchain Meraklıları Sunseth Session’da Buluştu

Geçtiğimiz haftalarda Uzmancoin ve CoBAC Workspace ortaklığında gerçekleşen Sunseth Session etkinliğinde blockchain meraklıları ve alanında uzman isimler bir araya geldi. Devconnect İstanbul kapsamında gerçekleşen bu etkinlik ile blockchain meraklıları alanında uzman kişilerle tanışma ve networking ağlarını genişletme fırsatı yakaladılar. Her ay farklı networking etkinlikleri ile alanında uzman kişilerle bir araya gelmek ve networking ağınızı genişletmek istiyorsanız CoBAC instagram hesabını takip ederek haberdar olabilirsiniz.

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.