/

Beta Gıda, Bilimin Işığında İlerliyor

Beta Gıda, bilimin ışığında ilerliyor!
Beta Gıda, bilimin ışığında ilerliyor!

Beta Gıda, Bilimin Işığında İlerliyor!

Bilimin ışığında ilerlemeyi ilke edinen Beta Gıda, sürdürülebilirlik stratejisi kapsamında hayata geçirdiği “Siyah çay işleme atıklarından protein ve prebiyotik üretimi” başlıklı proje teklifi ile TÜBİTAK 1505 – Üniversite – Sanayi İş Birliği Destek Programı kapsamında finansal olarak desteklenmeye hak kazandı.

Yeniliklerle dolu AR-GE yolculuğunu bugüne dek sürdüren ve AR-GE faaliyetlerini somut çıktılara dönüştürebilme adına çeşitli üniversiteler, kamu kurumları ve araştırma enstitüleri ile ortak projeler geliştiren Beta Gıda, faaliyetlerini ve akademik başarılarını bilimin ışığında sürdürüyor.

Beta Gıda, bilimin ışığında ilerliyor!
Beta Gıda, bilimin ışığında ilerliyor!

2018 yılında Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı onaylı sektöründeki ilk AR-GE Merkezi unvanını almaya hak kazanarak çıktığı yolda günümüzün lider çay markaları arasında yer alan Beta Gıda, bilimsel gelişime destek olmak amacıyla AR-GE merkezi çalışmalarını itina ile sürdürüyor; Türkiye’de ve dünyada çay sektöründeki öncü rolünü devam ettiriyor.

Beta Gıda AR-GE Merkezi’nde, lisans ve yüksek lisans mezunu mühendislerden oluşan alanında uzman ve tecrübeli AR-GE kadrosu, laboratuvar ve teknik alt yapısı ile gıda sektörüne yenilikçi çözümler sunuyor. Mevcut ürünlerde iyileştirme, yeni ve katma değerli ürün geliştirme, atık değerlendirme, çevreye olan hassas yaklaşımı ile sürdürülebilirlik çalışmaları kapsamında enerji verimliliğinin artırılması vb. konularda araştırma ve geliştirme faaliyetlerine yön veren Beta Gıda, sürdürülebilir değer zinciri içerisinde insana, çevreye pozitif etkide bulunuyor; gelecek nesillerin sürdürülebilir bir dünyada yaşayabilmesi için çözümün bir parçası olmaya çalışıyor.

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.