/

4 Ekim-11 Ekim Oyun Dünyasında Yaşanan Gelişmeler

Oyun

Girişim Haberleri olarak her hafta sizler için hazırladığımız Oyun Dünyasında Yaşanan Gelişmeler raporumuza hoş geldiniz. Her hafta oyun dünyasında yaşanan yenilikleri, yatırımları ve en son gelişmeleri sizler için derliyoruz. 20 Eylül- 27 Eylül 2023 tarihleri arasında yaşanan gelişmeler için hazırladığımız rapora buradan ulaşabilirsiniz.

İşte 4 Ekim 2023 ve 11 Ekim 2023 tarihleri arasında oyun dünyasında yaşanan gelişmeler!

Keyifli okumalar.

Merakla Beklenen Warcraft Rumble’ın Çıkış Tarihi Belli Oldu!

Oyun

Uzun zamandır büyük bir merakla beklenen mobil cihazlarlar için geliştirilmiş ilk Warcraft oyunu Warcraft Rumble’ın çıkış tarihi belli oldu. Blizzard Entertainment’ın mobil aksiyon strateji oyunu Warcraft Rumble, 3 Kasım’da Android ve iOS platformlarında dünya genelinde piyasaya sürülecek.

3 Kasım’da oyunseverlerle buluşacak Blizzard Entertainment’ın Warcraft Rumble’ı mobil cihazlar için özel olarak geliştirilen ilk Warcraft oyunu olmasının yanı sıra oyunculara Warcraft evrenindeki kahramanlardan, kötü karakterlerden ve yaratıklardan oluşan minyatür orduları kurup yönetme deneyimi sunmakta.

Blizzard Entertainment, Warcraft Rumble’ın lansmanını kutlamak amacıyla Ekim ayı boyunca her Pazartesi günü, Warcraft Rumble Mini’lerin 3D yazıcı tasarımlarını ücretsiz olarak dağıtacağını duyurdu. Ön kayıtlar için android kullanıcıları Google Play mağazasını ziyaret edebilirken, Apple kullanıcıları ise Apple App Store’dan 5 Ekim itibariyle ön sipariş verebiliyorlar. Daha fazla ayrıntıyı ve sürprizleri öğrenmek için, bilgiler BlizzCon etkinliği sırasında paylaşılacağı belirtildi.

Battlefield 2042 6. Sezon: Dark Creations Yayınlandı!

oyun

Karanlık atmosferiyle dikkat çeken Battlefield 2042 6. Sezon: Dark Creations yayınlandı. Yeni silahlar, yeni harita, yepyeni cihazlar ve daha fazlasıyla 6. Sezon, tüm Battlefield 2042 oyuncularını aksiyon dolu bir mücadele bekliyor.

Battlefield serisinin 6. Sezonu, oyuncuları İskoçya’nın Dış Hebrid Dağları’nda yer alan gizli bir teknoloji araştırma tesisi haritasında hayatta kalmak için mücadele etmeye davet ediyor. Redacted adlı bu yeni harita, serinin önceki oyunlarından, özellikle Battlefield 4’teki Locker Operasyonu ve Battlefield 3’teki Metro Operasyonu gibi popüler haritalardan ilham alarak, tamamen kapalı bir yeraltı alanı sunuyor. Bu, seride bir ilk olarak öne çıkıyor.

Battlefield 6. Sezonunda oyunculara yeni silahlar, cihazlar ve bir araç sunuyor. VHX D3 ve L9CZ gibi yeni silahlarla çatışmalara katılabilir veya cephane ve tıbbi keselerle takımınıza destek sağlayabilirsiniz. Ayrıca, hızlı ulaşım için YUV-2 “Pondhawk” adlı yeni bir araç mevcut. Battle Pass seviyeleri ve kozmetik ürünler de oyun deneyimini geliştiren diğer unsurlar arasında.

Steam Next Fest 2023 Başladı!

oyun

Steam Next Fest etkinliği, dünyanın dört bir yanından milyonlarca oyuncuyu ağırlayan Steam platformunda başladı. Büyük heyecanla beklenen etkinlik, oyunculara yüzlerce oyunu ücretsiz deneme fırsatı sunuyor. Steam, geliştiricilerin yeni oyunlarını hızla tanıtmalarını desteklemek amacıyla düzenlediği bu etkinlik kapsamda, kampanyaya sadece yeni çıkacak oyunlar değil, öne çıkan yapımlar da dahil ediliyor.

Steam Next Fest etkinliği, kısa bir süre önce başladı ve 16 Ekim saat 20.00 itibariyle sona erecek. Bu tarihe kadar, katılan bütün oyunları sınırlama olmaksızın deneyimlemek mümkün.

Etkinlikte öne çıkan oyunlardan biri, Keen Games tarafından geliştirilen “Enshrouded” oldu. Bu yapım, hayatta kalma oyunlarını sevenlerin ayrıca dikkatini çekiyor. Teyon tarafından geliştirilen “RoboCop: Rogue City,” birinci şahıs nişancı türünde eğlenceli bir deneyim sunarken, “Ghostrunner 2” adlı yapısıyla da göz dolduruyor. Ayrıca, simülasyon türünde olan “Mars Tactics,” etkinlikte öne çıkan diğer oyunlar arasında.

Diablo IV’ün heyecanla beklenen Kan Sezonu, 17 Ekim’de Başlıyor!

oyun

Diablo IV’ün heyecanla beklenen Kan Sezonu, 17 Ekim’de başlayacak. Yeni sezon, oyunculara bir dizi çarpıcı içerik sunacak. Diablo IV, bu yeni sezonla birlikte nihayet Steam üzerinden de oynanabilecek. Steam oyuncuları, Steam özelliklerine, başarımlara ve arkadaş listelerine erişme olanağına sahip olacaklar.

Diablo IV: Kan Sezonu’nda yeni bir Görev Serisi, Vampir Güçleri, 5 ek oyun sonu patronu ve daha fazlası bulunuyor. Ayrıca, yaklaşan 1.2.0 Yamasıyla birlikte binekler, şöhret, Kâbus Zindanları, daha hızlı TP kazanımı ve yaşam kalitesini artıracak birçok güncelleme oyuncuları bekliyor. Bu sezon boyunca oyuncular, karakterlerine vampir benzeri yetenekler ekleyen Vampir Güçleri ile tanışacaklar. Oyuncular, bu heyecan verici sezonun keyfini çıkarırken Diablo IV’ün yeni döneminde daha fazla macera ve aksiyonla buluşacaklar.

27 Eylül – 3 Ekim Global Gündem” raporumuzun detayları için tıklayınız.

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #EkosistemRaporları Yazılarımız İçin Tıklayınız

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.