//

2-9 Eylül 2023 Yatırım Alan Girişimler 

2-9 Eylül 2023 Yatırım Alan Girişimler 

  Girişim Haberlerinin haftalık Türkiye Girişimcilik Ekosistemi Yatırım raporuna hoş geldiniz. Her hafta ekosistemde yapılan yatırımları ve birleşmeleri sizlere bu rapor altında aktarıyoruz. Kaçırdıysanız geçen haftanın raporuna buradan ulaşabilirsiniz. Gelin yatırım alan girişimlere şöyle bir bakalım? Yatırım alan bütün girişimleri tebrik ediyoruz.

 

1) idenfit

İdenfit, 6 milyon değerleme ile yatırım aldı. Yatırımın finansal detayları ise paylaşılmadı. Yatırım Datassist tarafından geldi. Yatırım aynı zamanda stratejik ortaklık sonucu geldi. 

2-9 Eylül 2023 Yatırım Alan Girişimler 

İdenfit Nedir?

Bulut tabanlı insan kaynaklı yazılımlar üreten bir girişim. Şirket bulut tabanlı bordro servis sağlayıcı olan Datassist ile de ortaklık gerçekleştirdi. Bu sayede şirketler İK departmanlarındaki süreçler bütünleşmiş bir halde daha hızlı gerçekleşecek. Mobil erişim sayesinde bordro yönetimi çok daha kolay olacak.

 

2) DigitalWisers

  DigitalWisers, 8 milyon euro değerleme üzerinden yatırım aldı. Yatırım tohum döneminde gerçekleşti. Yatırımcılar ise paylaşılmadı. Yatırım global ofislerin açılarak İngiltere, Kuzey Avrupa ve MENA bölgesi taraflarında operasyonları için kullanılacak.

2-9 Eylül 2023 Yatırım Alan Girişimler 

DigitalWisers Nedir?

Yeni nesil bir iş bulma platformu. İşverenlerin arayışlarına en uygun yetenekleri hızlı ve etkili bir şekilde bulmalarını amaçlayan yapay zekâ destekli bir kitle kaynağı sağlıyor. Belirli işlerde blok halinde yer alan profesyonel CV’lerine şirketler veya organizasyonlar ulaşıp inceleyebiliyor.

 

3) Adgager

Adgager, 6,6 milyon dolar değerleme üzerinden yatırım aldı. Yatırımın finansal detayları ise belli olmadı. Yatırım Rem People tarafından geldi. Yatırım global pazara açılmak için kullanılacak. Haberin detaylı haline buradan ulaşabilirsiniz.

adgager rem people 1068x580 1 1

Adgager Nedir?

Adgager, teknolojik bir altyapıyla uçtan uca pazar araştırma hizmeti sunuyor. Girişimin 90 bin kullanıcısı var. Birçok markaya 1500’den fazla proje hizmeti sunan şirket yatırımıyla globale açılacak.

 

4) OneNewOne

OneNewOne, 1 milyon dolar değerleme üzerinden yatırım aldı. Yatırımın finansal detayları ise paylaşılmadı. Yatırım Alesta Yatırım’dan geldi. Alınan bu yatırım yapay zeka Ar-Ge çalışmaları ve global pazarda payını artırmak için kullanılacak. Haberin detaylı haline buradan ulaşabilirsiniz.

2-9 Eylül 2023 Yatırım Alan Girişimler 

OneNewOne Nedir?

One Human markası altında kurulan platform yapay zeka tabanlı bir işe alım yöntemi sunuyor. Bu sayede hızlı, verimli ve düşük maliyetli bir hizmet sunmuş oluyor. Tunç Erman tarafından kurulan girişimin kullandığı yapay zeka teknolojisi CV havuzunu dakikalar içinde tarıyor, sınıflandırıyor ve eşleştiriyor. Ayrıca altyapısı sayesinde ön görüşmeleri de tamamlıyor. Görüşme ve Sınav Otomasyonları”,” Akıllı Teklif” modülleri ile İK yetkililerine, tek bir yerden yönetim imkanı sunuyor.

 

5) Bosforas

Bosforas, 22,5 milyon TL değerleme üzerinden 2,7 milyon TL yatırım aldı. Yatırım İTO Perakende Komitesi Başkanı ve Meclis Üyesi Yavuz Altun tarafından yapıldı. Yatırım global pazardaki bilinirliği ve payını artırmak için kullanacak.

2-9 Eylül 2023 Yatırım Alan Girişimler 

Bosforas nedir?

Bosforas, bir B2B e-ticaret platformu. Lojistik ve teknolojik çözümleriyle B2B ticareti kolay bir hale getirmek ve geliştirmek. Şirket üretici, dağıtıcı ve toptancıların, ürünlerini yeni nesil iletişim ve dijital pazarlamayla birleştirerek daha geniş çaplı bir ulaşım sağlamayı hedefliyor.

 

6) Juphy

Juphy, 900 bin dolar yatırım aldı. Yatırım a Simya VC, APY Ventures Start-up GSYF ve Arya Kadın Yatırım Platformu ve Türkiye İş Bankası iş birliği ile Maxis bünyesinde kurulan ARYA GSYF dahil olmak üzere, üç kurumsal fon ve sekiz melek yatırımcı tarafından geldi. Alınan yatırım data analizi ve raporlama özelliklerini geliştirerek, Kuzey Amerika ve Avrupa’daki satışlarımızı artırmak ve ekibimizi büyütmek için kullanılacak. Haberin detaylı haline buradan ulaşabilirsiniz.

2-9 Eylül 2023 Yatırım Alan Girişimler 

Juph Nedir?

Juphy, e-ticaret şirketlerine sosyal medya kanallarındaki kullanışlılığı artırarak burada satış oranını artırabilmek ve aynı zamanda müşteri desteği verebilmeyi hedefliyor. B2B SaaS şirketi olan girişim aynı zamanda yapay zeka tabanlı. 2019 yılında Osman Erdi Balcıoğlu, Eyüp İbişoğlu ve Alara Eren İplikçioğlu’nun beraber kurduğu girişim 98 farklı ülkede 2000’den fazla şirkete hizmet veriyor.

 

7) Zaxe

  Zaxe, 60 milyon TL yatırım aldı. Yatırım Bölgesel Kalkınma Fonu liderliğinde KVK, Omurga Teknoloji Fonu, Nevzat Aydın, Ali Demir Akel ve Muzaffer Akpınar’ın da dahil olmasıyla gerçekleşti. Alınan yatırım global pazar payını büyütmek için kullanılacak. Haberin detaylı haline buradan ulaşabilirsiniz.

indir 1 2

Zaxe Nedir?

2015 yılında kurulan şirket 3 boyutlu yazıcı üreticisi. Yüksek hızlı baskı imkanı sunan ve yapay zeka bazlı akıllı teknolojileri ve tak-çalıştır tasarımları ile öne çıkan bir girişim. Zaxe, eklemeli imalat dikeyine yönelik çözümler üreterek kullanıcılara donanım, yazılım ve materyallerden oluşan uçtan uca bir 3D ekosistemi sunuyor. 15 ülkeye satışta bulunuyor girişim.

 

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Metaverse-NFT Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.