/

Türkiye’nin Yeni AI Tabanlı İçerik Platformu Praim.ai Çalışmalara Başladı

Praim.ai

Türkiye’nin ilk AI destekli içerik üreticisi ve PR platformu Praim, şirketlerin ve markaların pazarlama ve tüketici analizlerine yönelik, veriye dayalı içgörüler sağlayacak olan Praim.ai platformunu devreye aldığını duyurdu. Kullancılarına yönelik ilgi duyulan alanlarda içerik üretme alanlarını belirleme ve kendilerini var edebilip  alanlarında ilerleme yolculuklarına ortak olan Praim’ın çalıştığı hedef kitleleri arasında; kurumsal şirketlerden iletişim uzmanlarına ve girişimlere kadar geniş bir yelpazede yer alıyor.

Yapay zekanın analitik gücü, tüm dünyada tüm sektörlerde değişimin ve dönüşümün öncüsü olmaya devam ederken, Türkiye’nin ilk AI tabanlı PR platformu niteliğini üstlenen Praim.ai, kullanıma sunuldu. Yapay zeka girişiminin yazılım takımıyla birlikte ortaya koyduğu çabanın bir ürünü olarak hayata geçirilen Praim.ai, markalara dijital pazarlama ve müşteriye direkt temas ederek geri bildirim alma mekanizmalarını güçlendirme noktasında, yapay zekayla birlikte içgörülerini dahil ederek, hedefe yönelik pazarlama stratejilerinin güçlendirilmesinde güçlü bir oyuncu olma niteliği taşıyor

Hedefe Yönelik Veri Analizi: Geleceği Bugünden Okumak

Praim kurucuları Can Saçkan ve Nazlı Saçkan, ana odak noktalarının iletişim sektöründe veri analizlerinin alanını genişleterek, pazarlama stratejilerinin tahmin yerine veriye dayalı olarak sürdürülmesine imkan sağlamaya çalıştıklarını ve müşterilerle sağlanan etkileşimler tarafında da inovasyonel farklılıklar sağlama peşinde olduklarını şu sözleriyle vurguladı:

“Günümüzde yapay zeka, büyük veri analitiği, makine öğrenmesi gibi kavramlar iletişimin önemli bir parçası haline geldi. Hayatın her alanında karşımıza çıkan yapay zeka, iletişim profesyonelleri için de sayısız fırsat sunuyor. Türkiye’nin ilk yapay zeka destekli PR platformu Praim.ai olarak iletişim profesyonelleri ve şirketler için geleneksel ve dijital medya ile iş birliğini güçlendirmek, hedef odaklı bilgi aktarımını sağlamak için yola çıktık. Özellikle pandemi sonrası çalışma modelleri hızla değişti. Aynı şekilde medya da bu değişimden etkilendi ve etkilenmeye devam ediyor. Praim.ai, medya için üretilen içeriğe doğru bir hareket alanı açıyor. Aynı zamanda insan kaynağının daha verimli kullanılmasına fayda sağlıyor, çağın yeniliklerini yakalamak isteyen iletişim profesyonellerini bir adım öne taşıyor”

Yapay zeka uygulamasında kullanıcılar, gündemi tarayarak geçmiş haber ve içeriklerle, ilgi duydukları alanlara paralel olacak şekilde yönlendiriliyor ve alanına yönelik en verimli kaynaklara erişim sağlama imkanına kavuşuyor. Platformun sunduğu imkanlar, yalnızca bununla da sınırlı değil. Platformun sunduğu analiz penceresi üzerinden, markanızın pazarlama stratejilerine yönelik riskleri yönetebilir, hatta yaptığınız reklam harcamalarının da doğru alanlara hedefli  bir biçimde yönlendirilmesini sağlayarak, yeni iş birliklerinin de kapısını aralayabilirsiniz.

Praim.ai uygulamasının bir DaaS (Desktop As a Service, Masaüstü Hizmeti)  uygulaması olarak konumlandırıldığını vurgulayan Can Saçkan ve Nazlı Saçkan, yeni yapay zeka uygulamasına yönelik yaptığı değerlendirmelerini şu sözlerle noktaladı:

“Yapay zekayı herkes merak ediyor. Biz de müşterilerimizin değişimde öncü rol oynaması için yapay zekanın sunduğu fırsatlara odaklanıyoruz. İş akışlarını hızlandıracak, iş hedeflerine yapay zeka içgörülerini dahil edecek altyapıyı bu platformda sunuyoruz. Hedefimiz, iş ortaklarımızın değişen dünyanın koşullarına uyum sağlamasının önünü açmak. En doğru veriyi oluşturmaya, yeni nesil bir iletişimi birlikte deneyimlemeye hazırız.Praim’in tüm iş ortaklarımıza ilham vereceğine, yeni perspektifler katacağına inanıyoruz.”

*Papara’nın, 7/24 para tranferine imkan tanıyan FAST uygulamasına entegrasyonunun tamamlamasının ardından uygulamaya aldığı IBAN uygulamasına yönelik ayrıntıları aktardığımız bülten haberimize buradan erişebilirsiniz.

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.